Kamuran sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'tan Satın Aldığım Süpürge Sorunları Ve Garanti Kapsamı Problemi

20 Aralık 2024 12:17

12.10.2024 tarihinde Media Markt'tan Burun Dik marka şarjlı süpürge satın aldım. 2 ay olmasına rağmen süpürge çekmemeye ve fazla ısınmaya başladı. Bunun üzerine Media Markt'a geri gittim. Arçelik'ten incelemeye gönderdiler ve filtresinde sorun olduğunu, acilen filtrenin değişmesi gerektiğini söylediler. Garanti kapsamına almıyorlar. Neden olduğunu asla anlayamadım. Yanlış bir kullanımım olmadı, ürünü iade etmek istiyorum. Bu konuda Tüketici Mahkemesi'ne de başvuracağım.

23 Aralık 2024 10:10

Bursa nilpark Media Markt dan almış olduğum şarjlı dik süpürge 2 ay içerisinde almamaya ve adaptörü ısınmaya başladı Grundig servisine yönlendirildiğimde servisten gelen yanıt filtresinin değişmesi gerektiğini ve süpürge de bir şey olmadığını ilettiler lütfen bana yardımcı olun 2 ayda filtrenin değişmesi saka gibi iadesini talep ettim kabul etmiyorlar Media Markt bana ilk 6 ay içinde koşulsuz şartsız değişim yapmaları gerektiğini söylediler yardim istiyorum

20 Aralık 2024 18:38 (Şikayetten 6 saat sonra)

23 Aralık 2024 10:14

Grundig firmasına Yazıklar olsun böyle firmaların sattıkları hiçbir elektronik aleti almayın 2 aylık dik şarjlı süpürge nin bile arkasında durmadikar

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
05 Eylül 2024 17:01
Adil sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 19:34
Hakikan sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Satış Sonrası Destek Nedeniyle Ücret İadesi Talebi

Hakikan