Semih sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank'ın Esnek Olmayan Yapılandırma Politikası

15 Ekim 2024 13:47

Halkbank kredi kartı yapılandırılması 4 ay önce kredi kartımı Maximum 12 ay ve yüksek faizle ile yapılandırdım. Fakat devlet tarafından kartların 60 ay vade ve düşük faizle yapılandırılması ile ilgili düzenleme yapıldı ve uygulamaya kondu. Kart borcumu daha avantajlı olan bu yeni düzenlemeye göre yeniden yapılandırmak için bankayla görüştüm şubelerden yapılmıyor dendi Halkbank diyalog ise yeniden yapılandıramayacağımı söylüyor. Diğer bankalar tekrar yapılandırmama izin verirken Halkbank'nın bu tutumu nedir? Yüksek faizle daha fazla paranızı almaya devam edeceğiz. Dercesine bu fırsattan yararlandırmamalarına sebebi ve yazılı tutanağı var mı? Yoksa kafaya göre sizin yapılandırmanızı düzenleriz sizinkini düzenlemeyiz şeklinde mi yürütülüyor işlemler. Ben yapılandırma yaparken yeniden yapılandırma yapılamayacağına dair bilgilendirme yapılmadı. İmzalamadım onaylamadım da. Devletin sağladığı 60 ay vadeli yapılandırma seçeneklerinden yararlanmak istiyorum. Tarafıma ulaşılmasını istiyorum

15 Ekim 2024 13:58 (Şikayetten 11 dakika sonra)

15 Ekim 2024 16:48

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Semih
Semih
15 Ekim 2024 16:52

E-posta aracılığıyla inceleme başlattıklarını iletmişler. Çözüm için daha bekliyorum

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
24 Şubat 2025 16:31

Alparslan
26 Şubat 2025 18:05
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
06 Mart 2025 07:27
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
08 Ekim 2024 11:17
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Kredi Yapılandırma Sürecinde Yaşanan Zorluklar

25 Aralık 2024 22:01