Securıtech sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Bulaşık Makinesi: Üretim Hatası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Hoover Bulaşık Makinesi: Üretim Hatası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
18 Kasım 2024 19:52

12 Kasım'da Hepsiburada üzerinden Hoover marka çamaşır, bulaşık ve kurutma makinesi satın aldım. Makineler geldi ve kurdum. Bulaşık makinesi atık su giderinin altından su kaçağı yaptı. Ürün üretim hatalı, form doldurdum ve İzmir Buca servisleri beni aradı. Saygısız tavırlarla 'Kurmasaydınız, garanti dışı' gibi cevaplar aldım. Firma isimlerini istedim, 'Vermek zorunda değilim' gibi karşılık aldım. Sonra markanın müşteri hizmetlerini aradım, 'Garanti dışı' dedi. Bir yetkili ile görüşme talebinde bulundum çünkü üründe kurulum hatası değil, üretim hatası olduğunu belirttim. Servis gelip baksın, montaj hatası ise kabul ediyorum dedim. Bunu 2 kez tekrar ettim, müşteri temsilcisi de saygısız bir şekilde 'Tekrarlama yaptınız' deyip telefonu kapattı. Yıllardır nihai tüketiciyim, her markadan ürün aldım, hep kendim kurdum, kimse ile bir sorun yaşamadım. Bu marka dışında, madem ben kuramıyorum, makineyi servisle göndermeniz gerekmez mi? Böyle saçma bir olayla karşılaştım ve muhatap bulamıyorum.

19 Kasım 2024 11:49 (Şikayetten 15 saat sonra)
19 Kasım 2024 13:07

Merhabalar müşteri hizmetlerindeki temsilcileriniz telefonu yüzümüze kapatıyor bu sebepten çözüme kavuşturabileceğimiz bir durum oluşmuyor. Garanti süreci için önce gelinir montaj hatası varsa garanti dışı yapılır ama ürün yine üretim hatalarına karşı garantilidir. Daha gelmeden ödemezseniz gelmeyiz firma ismimizi de veremeyiz gibi tavırlarla hareket eden telefon numarasına bile ulaşılamayan bir yetkili servis hiçbir şekilde markanıza faydalı olamayacaktır. Ben üretim hatalı bir ürünün tamirini talep ediyorum telefonlar yüzümüze kapanıyor para yoksa hizmet te yok deniliyor. Ben çözüm istiyorum sadece olay bu

21 Kasım 2024 12:22

Firma beni aradı hala aynı şekilde ürünün garanti dışı olduğunu söylüyor çözüme yönelik hiçbir girişimleri yok ben kendilerine tekrarladım montaj hatası varsa bunu kabul edeceğimi beyan ettim fakat ürün üretim hatalarına karşı her durumda garantilidir. Firma bunu tekrar yöneticileri ile görüşüp döneceğini söylese de hala geri dönüş yok. Garanti şartları nettir ürün üretim hatalarına karşı garantilidir. Ortada bir montaj hatası yoksa fatura tarihi garanti için başlangıçtır. Marka olarak tutunmak kolay değildir. Özellikle çalıştığı Buca servisi kesinlikle davranışları ve işleyişi problemlidir. Bu konuyu paylaştıktan sonrasında bir arkadaşım da aynı markadan ürün almış kurulum için aynı servis gelmiş ve yalanlar söyleyerek akım koruma prizi alınmazsa ürüne garanti verilmez deyip insanların bilgi eksikliğinden faydalanıp x4 x5 fiyatına akım koruma prizleri de satmıştır.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Arızalanan Hoover Bulaşık Makinesi Ve Yetersiz Müşteri Desteği

09 Eylül 2025 13:02

Zerrin
12 Temmuz 2024 11:37

09 Ağustos 2024 10:40
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
09 Nisan 2025 13:59