Merve sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Çamaşır Makinesi Müşteri Hizmetleri Sorunu

14 Aralık 2024 23:46

Hoover çamaşır makinesi Wi-Fi şifrem değiştiği için programlama yapamıyorum. 3-4 kez müşteri hizmetleri ile görüştüğüm halde tarafıma dönüş sağlanacağı söylendi fakat dönüş yapılmadı. Yetkili servis, müşteri hizmetlerine çözüm sunar deyip duyuruyor. Ben müşteri hizmetlerini arasam, kayıt alıp sizi arayacağız deyip duruyorlar. Lütfen ürününüzü sattıktan sonraki sıkıntılar için daha hızlı bir çözüm oluşturun ya da sizi arayarak kaydı alınan sorunları çözün. Mağduriyet yaşamak istemiyoruz tüketici olarak. 3 aydan fazla süredir aramanızı bekliyorum.

16 Aralık 2024 08:41 (Şikayetten 1 gün sonra)
20 Aralık 2024 09:41

Müşteri hizmetleri ile görüşmek aylar oldu size yazıp dönüş yapılacak diye yazalı bir hafta olmasına rağmen hala hiçbir dönüş sağlanmadı. İnsanları ürünlerinizi satana kadar tebessüm edip sonra hiçbir çalışanınıza ulaşmayıp çözüm odaklı olmayışınızdan dolayı müşteri kaybı yaşarsınız. Garantim devam edip garanti ile sorun yaşamıyorum ki sitem edeyim gerekli mecralara şikayet edip dava açardım ama bir telefon edip uzaktan kontrol ile sorunu halletmek bu kadar zor olmamalı

Murat
09 Temmuz 2024 16:23