Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Servis Bağlantı Hatasından Kaynaklı Zarar

24 Temmuz 2024 16:26

Hoover marka bulaşık makinesi aldım, servis geldi. Bağlantıyı yaptı fakat gider bağlantısı düzgün takılmadığından pis su bulaşık yıkandıkça laminat parkenin altına sızmış ve laminatlar şişti. Servise kayıt açtım, servis 'bizim yapabileceğimiz bir şey yok' diyerek kaydı kapattılar.

19 Ağustos 2024 10:18

Merhaba Servis gelmiş olup yanıltıcı rapor tutmuştur ve yerime sahte imza atıp raporun bir örneğini teslim etmemiştir. Videoda da görüldüğü üzere bulaşık makinesi ve lavabo gideri ayrıdır ki hiçbir evde ayrı ayrı yapılmamaktadır. Ki videoda görüldüğü üzere tekrar belirtiyorum giderler ayrıdır servis hatasını kullanıcı hatası olarak rapor tutmuştur servis raporundaki imza bana ait değildir teknik personel kendisi atmıştır buradan olumsuz teyit gelirse ilgili durumu her türlü soyal mecrada paylaşacağımı belirtmek isterim evrakta sahtecilik yaparak yerime imza atmışlardır

1724051913597.img-20240801-wa0011.jpg
05 Ağustos 2024 10:13

Ek
24 Temmuz 2024 16:48 (Şikayetten 22 dakika sonra)
01 Ağustos 2024 16:08
hoover-servis-baglanti-hatasindan-kaynakli-zarar-1.jpg

16 Ağustos 2024 16:42
Hoover Servis Bağlantı Hatasından Kaynaklı Zarar

Almış olduğum Hoover marka bulaşık makinesi için servis geldi rapor tuttu fakat raporu bana teslim etmediler gelen personel raporu tutmuş ve sanki ben onaylamış gibi benim yerime imza atmıştır daha sonra servisi arayarak raporu istedim gelişmeler bir önceki şikayetimde güncelleme olarak mevcuttur zararım karşılanmamıştır servis kullanıcı hatası olarak dosyayı kapatmıştır imza bana ait değildir

Tulay
29 Temmuz 2024 19:28

Kerem
25 Eylül 2024 18:48
Hoover Paslanmaz Kısımlarda Pas Lekeleri
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Bulaşık Makinesi Yıkamıyor

Selçuk
17 Şubat 2024 21:04
Hoover Bulaşık Makinesi Yıkamıyor

Tarık
20 Mayıs 2025 18:10
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Bulaşık Makinesi Şikayet

Melis