Fırat sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 02:33

Okul için başvurduğum iData randevu ataması tam 7 ay 25 gündür yapılmadı. Kasım ayında başlayacak olan okuluma yetişmem gerekiyor fakat bu kadar uzun süredir bekletilmek kabul edilemez. Yakın zamanda, randevu alıp gitmeyenler için ayrı bir e-posta yollamamız istendi. İstenileni yaptım, fakat hala beklemekteyim. 8 aydır atama yapılmaması bir şaka mı? Sürecin hızlandırılmasını ve acilen randevu verilmesini talep ediyorum.

11 Ekim 2024 22:05

11.10.2024 (cuma) sabah 10'da bir e-posta aldım. Randevu tarihimin 14.10.2024 (pazartesi) olduğunu öğrendim. Bu durum karşısında şaka gibi; sabahın erken saatlerinden beri bankadan bankaya koşturup gerekli belgeleri çıkartıyorum. Sitede randevu tarihinin 2 hafta önceden haber verileceği söylenirken, bana sadece 3 gün önceden haber veriliyor.

24 Kasım 2024 03:28

1 ay 10 gün geçti, hala vize onayı bekliyorum. Ne bir mail ne de bir arama var. Kasımda başlaması gereken okulumu Ocak ayına erteledim. Bu kadar uzun süren nedir? Onay ya da ret vermek bu kadar basit. 1 ay sürecek kadar ne yaşanıyor pasaportumla?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

iData 7 Ay Oldu Randevu Vermiyorlar

Murat
22 Ağustos 2024 11:37
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
08 Nisan 2024 17:01

Meliha
09 Aralık 2024 15:09
Randevu Ataması İçin Uzun Süre Bekleme Ve Yavaş Sistem
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Esma
23 Haziran 2025 22:55