Simge sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur Vize Randevusu Ve İptal Sürecinde Yaşanan Sorunlar

18 Temmuz 2024 17:18

Jolly Tur'dan 28 Mayıs 2024 tarihinde TA-2405FPAJ rezervasyon kodlu, 28 Ağustos 2024 çıkışlı bir Portekiz turu satın aldık. Ancak bir türlü Jolly Tur'un vize departmanı tarafından vize randevusu oluşturulamadı. Turdan önce 31 güne kadar iptal hakkımız olduğu için bekledik, ancak halen vize randevusu bilgisi gelmediği için 16 Temmuz 2024 tarihinde çağrı merkezini arayarak rezervasyon iptal talebi oluşturduk. Tarafımıza vize randevusu alındığı, bu nedenle tur ücreti geri ödense bile vize başvuru ücretlerinin geri ödenmeyeceği bilgisi verildi. 16, 17 ve 18 Temmuz tarihlerinde her gün Jolly Tur'u aramamıza rağmen tarafımıza bir türlü vize randevu günü bilgisi iletilmedi, haber bekleniyor dendi. 18 Temmuz'da kendi çabalarımla vize departmanından bulunduğumuz şehre yakın olmayan ve iş yerinden izin almamızın mümkün olmadığı, yani bize uymayan bir tarihe (26 Temmuz), bize sorulmadan bir vize randevusu oluşturulduğunu öğrendik. Bir şekilde bu randevuya gitsek bile, örneğin Ağustos ortasında olumsuz sonuçlansa bu sefer de 31 günden az kaldığı için tur iptal edilemez, sigorta duruma göre geri ödemeyi kabul etmeyebilir deniyor. Ben bu aşamada zaten bana sorulmadan uygun olmayan bir tarihe alınmış vize randevum için para ödemek istemiyorum. Hem tur ücretimi hem vize başvuru ücretimi geri istiyorum. Turu iptal etmek istiyorum, bunun için 6 kere telefon açmak ve bir yerlere mail atıp cevap beklemek zorunda değilim. Vize randevu tarihimi bile kendi çabalarımla iptal talebimden sonra 3. Günde öğrenebildim. Bir hafta sonraki vize randevusunu ne zaman haber vermeyi düşünüyorlardı acaba.

Rıza sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 17:44
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur İptal Ettiği Turdan 25 Bin Tl Kesinti Yaptı. Çözüm, Hizmet 0

23 Mayıs 2024 08:04
Işıl sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 22:49
Müge sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 22:57
Jolly Tur, Vize Hizmeti Ve Müşteri Temsilcileri