07 Mayıs 2023 00:39

Yaklaşık 3 ay önce şehrimizde bulunan Gratis mağazasından Kiwi marka narenciye sıkacağı aldık. Mağazada oradaki çalışanlar bize ürünü burada denemenize gerek yok eğer çalışmıyorsa getirip iade edebilirsiniz dediler. Eve geldik ürünü denedik ürün çalışmıyordu. Tekrardan Gratis'e gittiğimiz zaman Gratis'teki çalışanlar bize yeni bir kuralın geldiğini söyledi ve ürünü servise göndererek ancak iade edebileceğimizi ya da eğer sorunu düzeltmek istiyorsak servise gönderebileceğimizi söylediler.

Daha sonradan Kiwi'nin müşteri hizmetlerini aradık müşteri hizmetlerinde kayıt oluşturduk 3 hafta sonra ürün bize geldi. Ürün arıza giderildi olarak geldi fakat çalışmıyordu, ürünü tekrardan servise gönderdik ürünü servise daha sonra tekrardan geldiğinde ürün yine çalışmıyordu ne iade edilmişti ne değişim yapılmıştı. Ürünü iki kere servise göndermemize rağmen hiçbir şekilde sorun çözülmedi ve ürün aynı şekilde geri gönderildi. Bize tekrardan göndermek istediğimizi söyledik sorunumuzu belirttik temsilciye temsilci bize kutunun içine kağıda a*** beyin dikkatine yazmamızı söyledi ve bu şekilde sorunumuzun çözüleceğini belirtti.

Bir ay geçti. Hiçbir şekilde ürünümüzle ilgili bir bilgi mesaj gelmedi. Tekrardan aradığımda ben ürünün iadesini yapılmak istediğini söyledim bana ben buraya not düştüm size ürünü göndereceğiz ürünle beraber içinde iade formu olacak o iade formuyla tekrardan Gratis'e götürüp iade edebileceğimi söyledi (sistemde kayıt var ama kutu açılmamış dendi). Aradıktan bir hafta sonra ürün elime geldi fakat içinde iade formu yoktu tekrardan temsilciyi aradım temsilci WhatsApp üzerinden size iade formunu göndereceğimi söyledi fakat WhatsApp üzerinden herhangi bir form gönderilmedi. Aradan bir hafta daha geçti. Evimize aynı isimde yeni bir Kiwi narenciye sıkacağı daha gönderildi.

Temsilciyi aradım bana iade formu göndereceğinize başka bir cihaz daha gönderildi dedim temsilci ürününüzün yanına düşüyorum gerekli bilgileri gönderiyorum size servisten geri dönüş yapılacak dedi. Temsilci ile son konuşmam buydu ve bir hafta geçti.

Daha hiçbir şekilde sonuç alamadık. Hiçbir şekilde Kiwi'nin müşteri hizmetlerinde sonuç alamadım. İstediğim hiçbir şey olmadı temsilci dahi bana isterseniz yasal halkınıza başvurun dedi. Neredeyse 4 ay oldu ve böyle kaldık. Tamamen kötü bir süreç asla sorununuza çözüm bulamıyorsunuz. A*** bey her kimse onun ismini de yazdık yine çözüm olmadı. Kendi uğraşmamızla kaldık sadece.

26 Mart 19:24
Patlayan Lazer Cihazı Kolumu Yaktı, Güvenlik Ve Sağlık Riski
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Kiwi Hamur Yoğurma Makinesi İlk Günden Arıza Verdi

16 Aralık 2025 10:47