Nedime sonuçtan hiç memnun değil

Kiwi Home Kiwi Şarjlı Rondo Garanti Kabul Etmiyor

31 Ocak 2024 15:10

Bir süredir şarjlı el rondonu kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Ancak haznesinin plastik olması sebebiyle, hiç makineye atmadığım halde birkaç yerinden çatlamış ve artık kullanılamaz durumda. Müşteri hizmetleri, yedek parçanın bulunmadığını belirtiyor. Üstelik, çevremde bu ürünü alan birçok kişi de zamanla aynı sorunla karşılaşıyor. Fakat ne yazık ki kimse yardımcı olmuyor; ücretli dahi olsa yedek parça temin edilemiyor. Dahası, ürünün garanti süresi henüz dolmamış olmasına rağmen garanti kapsamına girmediği ifade ediliyor. Bu durum gerçekten anlaşılır gibi değil, zira alt hazne oldukça kalitesiz.

Kargo Beklentisi: Kiwi Rondo Yenileme Süreci

Mervenur
26 Ocak 2025 16:19

Kiwi Home Kc 8203 Şarjlı Doğrayıcı Şikayeti

30 Ekim 2024 20:41

Kiwi Şarjlı Doğrayıcı Haznesi Kırıldı, Yedek Parça Bulunamıyor

17 Mayıs 2025 19:05
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Blender Haznesi Bulaşık Makinesinde Eriyor, Garanti Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

25 Haziran 2025 15:24
blender-haznesi-bulasik-makinesinde-eriyor-garanti-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-6.jpg
blender-haznesi-bulasik-makinesinde-eriyor-garanti-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-4.jpg
blender-haznesi-bulasik-makinesinde-eriyor-garanti-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-3.jpg
blender-haznesi-bulasik-makinesinde-eriyor-garanti-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-1.jpg

Kiwi Marka Doğrayıcının Kırılganlığı Ve Yedek Parça Sorunu

20 Nisan 2025 12:32