12 Ekim 2024 08:45

KoçAilem Ayrıcalıklarında şehrime özel kampanyasında anlaşmalı kurumlarda belli oranlarda indirim olup, indirim oranında ücret geri iadesi yazılmaktadır.

Resimlerde gözüktüğü gibi, şehrime özel Essen Market yüzde 5 indirim ayrıcalığı bulunmaktadır.

10.10.2024 tarihinde Köprübaşı Mahallesi'nde bulunan Essen şubesinde 627,72 TL değerinde alışveriş yaptım. Ödeme esnasında Koç Ailem ayrıcalığı var, Yapı Kredi posundan geçilmesini söyledim. Bana i. Bank ve a. Bank olarak 2 banka ile anlaşma olduğu söylendi.

Ayrıcalık anlaşması olduğuna göre Yapı Kredi posu olmak zorunda. Başka banka posundan geçildiği için ayrıcalıktan yararlanamadık ve yüzde 5 ücret iadesi olmadı.

Aynı sorunu Nisan ayında tekrar yaşadım. Çevremde birçok kişi ayrıcalık olduğu için tercih ediyor fakat bu sebeple ayrıcalıktan yararlanamıyor.

Koç Ailem müşteri hizmetlerini arayıp konuyu dile getirdim ve kayıt oluşturuldu.

Konunun aciliyeti, ücret iadesi için gereken incelemelerin yapılması ve anlaşmalı kurum ile iletişime geçip bir daha aynı sorun yaşanmaması için desteğinizi rica ediyorum.

Semih
Semih
21 Ekim 2024 10:54

10 gün geçmesine rağmen bir dönüş yapışmadı.

Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Koç Ailem Kampanyasında Yaşanan İndirim Sorunu

yapi-kredi-kampanya-indirimi-online-alisveriste-neden-verilmedi-2.jpg
Sema sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2023 12:54
"Teşekkür ederim"
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Koç Ailem Market'ten Alışverişte Teslimat Sorunu

18 Mart 2025 13:54