Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Köktepe Peyzaj & İnşaat Paramızı Alıp İşinizi Yapmıyor

21 Haziran 2023 11:16

E** K** isimli kişi ile 03.05.2023'te internet üzerindeki Armut uygulaması üzerinden tanıştık. Kendisi ile arazimin ölçümü ve çit ile çevrilmesi işi için 18.750 TL’ ye anlaştık. E** K** isimli şahıs malzeme alımı ve kadastro bedeli için 13.750 TL göndermemi istedi. 03.05.2023 günü malzeme alımı için kişinin belirttiği 13.000 TL’yi ve 28.05.2023 günü kadastro işlemleri için 750 TL’yi banka yolu ile ödeme sureti ile ismi geçen kişiye gönderdim. Açıklamalı dekontlar mevcuttur. Ancak arazimin çit ile çevrilme işi ve kadastro ölçümü yapılmadı. Kişi ile iletişime geçtiğimizde bugün, yarın diye sürekli oyaladı.

En son yapılan telefon görüşmemizde de kendisine işi yapmasını, aksi takdirde yapılan ödemeyi iade etmesi gerektiğini söylediğimde; işi yapamayacağını, ödemeyi de yapmasının mümkün olmadığını beyan etti. Daha sonra tekrar iletişime geçmek istediğimizde kişiye ulaşmamız mümkün olmadı. Avukat üzerinden kişiye ulaştığımızda da benim paramı işlettiğini ve senetlerini ödediğini söylemiş. Bu yüzden paramı geri ödeyemiyormuş. Ben kendimden kesip sana para yollayacağım sen işimi yapmayacaksın bir de benim paramı işletip başkalarına borcunu kapatacaksın. Helal etmiyorum.

Kişi ve armut.com hakkında hukuki süreç başlattım. Faiziyle o parayı geri alacağım. Elimizde dekontlar, yazışmalar ve yukarıda yazılan her bir kelimeyi kanıtlayacak bütün dokümanlar mevcuttur. Hepsini savcıya teslim edildi. Kişi ve şirketi hakkında yeterince şikayet var. Nasıl hala daha varlığını sürdürebiliyor gerçekten anlamıyorum.

Yorumlar (9)

Zafer Bey'in iadesi çoktan yapıldı

Zafer

11 Şubat ta dava var Ersan efendi. Bu arada zararım karsilanmadi. 3 sene önceki 13bin lirayla 3 ay önceki 13 bin lira aynı para değil.

Caner

Beni de mağdur etti siz paranızı geri alabildiniz mi?

Caner

Ben kendisi ile alacağım karşılığında geçen hafta karşılıklı uzlaşarak farklı bir iş yaparak anlaştık. Aramızda alacak verecek kalmadı. Bilginize olsun. (Anlaşma sonrası şikayetlerimi kaldırdım ama başkalarının paylaşımlarına yaptığım yorumları kaldıramıyorum)

Ersan

Caner sen alacağını aldın mı kardeşim anlastikmi evet Zafer bey uyanıkları oynuyor Sancaktepe'de hava Güneşli herhalde anladın onu sen

Zafer

Mahkemeye verdim, dava sonuçlandı. 4.5 yıl hapis cezası verildi istinafa götürdüler. Muhtemelen ceza alacak bende paramı faiziyle geri alacağım. En yakın adliye ye gidip suç duyurusunda bulunun. Burayı da emsal gösterin. Bir hanımefendi daha vardı o da bayağı mağdur olmuş. Bir sürü emsal varken ceza ve zararın karşılanması engellenemez kanımca.

Veli

Merhaba bu firma İzmir'de mi?

Büşra
Büşra

Daha önce İstanbul Sancaktepe ve Kocaeli'ndeydi. Şimdi Bursa İnegöl'de. Bu arada firma değil tek başına amatör bir çalışan. Kendisini firma gibi lanse ediyor. Web sitesi bile amatör çıktı.

Veli

Benzer bir durum benim başıma da geldi fakat İzmir'de. Belki bir ihtimal aynı firmaysa dosyaları birleştirebiliriz diye sordum

Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 08:51
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 13:58

Söz Verip Paramı Geri Vermeyen Firma Mağduriyeti