Emre sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Küba Fabrikasında Hiçbir Yedek Parça Olmaması

29 Nisan 2024 16:03

PKX14636 şasi numaralı motosikleti 03.02.2024 tarihinde Çanakkale, Çan'daki Sönmez Motor'dan Küba Space 50 Pro modelini satın aldım. İki defa gündüz kullanımından sonra, gece farları denediğimde uzun farların yanmadığını fark ettim. Bayiyi aradığımda servise gitmem gerektiği söylendi. Servise gittiğimde ön farın komple değişmesi gerektiği belirtildi. Motosikletin sadece 25 km kullanımda ön farının nasıl bozulabileceğini anlayamıyorum. 20 Şubat'ta garanti kapsamında verilen far siparişi hâlâ stoklarda olmadığı ve yurt dışından getirileceği ifade edildi. Motosiklet 150 km'ye ulaştığında bu kez istop etmeye başladı. Karbüratörden benzin sızdırdığını gözlemledim ve servise başvurdum. Karbüratörün de değiştirilmesi gerektiği, ancak 15.03.2024 tarihinde parçanın elde olmadığı ve yurt dışından getirileceği Küba Müşteri Hizmetleri tarafından bildirildi. Çanakkale, Çan'daki Sönmez Motor'un ayıplı mal satmasının yanı sıra, Küba fabrikasında hiçbir parçanın yedek olarak bulunmaması günümüz koşullarında çok anlaşılmaz bir durum. İki aydır parça değişimi yapılmıyor. Mağduriyetimin giderilmesi için gereken adımlar atılmazsa en kısa sürede Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Caner sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2023 15:25
Kuba Motor Far Su Aldı, Karbüratör Yok Garantiden Gelmedi
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Küba Space 50: Bitmeyen Arızalar Ve Hayal Kırıklığı

23 Aralık 2024 17:59

Kuba Motor Küba Space50 Pro İstop Etme

27 Şubat 2024 09:53
Ömürhan sonuçtan hiç memnun değil

Ömürhan
07 Mayıs 2024 01:26
kuba-motor-hayal-kirikligi-1.pdf

Sıfır Alınan Küba Space50 Max'ın Aküsü 1 Ayda Bozuldu, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı!

08 Temmuz 2025 14:20