İade Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve İletişim Eksikliği

10 Aralık 2024 15:25

29 Kasım tarihinde 239959613 sipariş numaralı ürünü satın aldım. Aynı gün mağazadan gidip teslim aldım. Ürünün fiyatı düşünce iade talep edip yeni ürün aldım. İadeyi mağazaya yapamadığım için 30 Kasım tarihinde Yurtiçi Kargo'ya gönderdim. 2 aralıkta ürün Media Markt'a teslim edildi. Paket açılmadı mağazadan teslim aldığım şekildeydi. 2 aralıktan beri iade başlatılmadı. 4 Aralık ve 6 Aralık tarihinde müşteri temsilcisine bağlandım. İade sürecinin başlatılmadığı söylendi. Talep oluşturuldu. Talep oluşturmanın üstünden 24-48 saat geçmesine rağmen hala arayan soran ve iade yok. Resmen ürünü teslim alıp ürüne kondular bunun başka açıklaması yok. Konuyla ilgili acil dönüş talep ediyorum. Sallayan yok

10 Aralık 2024 15:30 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba Berrin K. “İade Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve İletişim Eksikliği” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

12 Aralık 2024 11:28

Merhaba Berrin K. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 241212-009221 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Berrin
Berrin
20 Aralık 2024 14:41

İadeyle ilgili sorun yaşayanlar CİMER'e yazın direkt. 18 gündür oyalıyorlar dün CİMER'e yazdım bugün iadem gerçekleşti.

25 Aralık 2024 15:55

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
25 Aralık 2024 11:36
Beril sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2024 13:40
"2 haftadır süreçle ilgili sorun yaşadıktan sonra, Şikayetvar'a yazınca çözüm bulabilmek üzücü aslında. Yine de bugün benimle iletişime geçerek ilk defa net bilgilendirme yapan müşteri temsilcileri Emine Hanım ve Ayşegül Hanım'a teşekkür ederim. Hem süreçle ilgili 2 hafta sonunda çok net bilgilendirildim hem de iade işlemlerim yapıldı."
İade Sürecinde Yaşanan Karmaşa Ve İletişim Eksikliği
İade Sürecinde Yaşanan Karmaşa Ve İletişim Eksikliği
Sevcan sonucu yetersiz buldu

16 Temmuz 2025 15:06
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 12:37

02 Aralık 2024 18:40