Servet sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 11:13

Konya Kule Site mağazanızdan 1/6/2024 tarihinde Philips Elektrikli Diş Fırçası aldım. 2 adet başlıkta kampanya vardı. Ödeme yaparken anında Qumpara sistemine yükle dediler. Faturayı attım, tekrar hesabımda gözükecek dediler. Peki dedik, aldık. Yükledik, fotoğrafını çekip faturayı gönderdik. İnceleyip döneceğiz dediler, hala inceliyorlar. Fatura sistemde eşleşmiyor, sistemde göremiyoruz diyorlar. Adrese gönder, postayla gönder diyorlar. Ne alaka, fatura nasıl eşleşmez? Bu faturayı ben basmadım, sistemde yok mu? Media vergimi mi kaçırıyor yoksa faturalarım sahte mi? Yoksa biz mi sahteyiz anlamadım. Sahte beyan yapıp böyle bir sistem kurup insanlarla dalga mı geçiyorsunuz? Bu da yeni bir sahte fatura dalgası mı? Bilen, anlayan varsa bana anlatabilir mi?

22 Haziran 2024 11:16 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Servet D. “Media Markt Media Mart Sahte Faturamı Kesiyor Firmalar Fatura Eşleştiremiyor” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

23 Haziran 2024 14:03
Servet
Servet
23 Haziran 2024 14:11

Arayan p*** hanım beni niye aradı oda bilmiyor niye aradığını faturalat sistemde gözüküyor Muş peki bu qumpara niye göremiyor diyorum bilmem diyor ara yazın iletin diyorum onları çözün diyorum yok ben diyecekmişim onlara sen niye aradın diyorum bunu söylemek için mi ya siz dalgamı geçiyorsunuz ödeme yaptım

Buse sonuçtan memnun

18 Ağustos 2024 15:50

09 Eylül 2025 10:22
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Philips Robot Süpürge İade Edememe Sorunu

20 Kasım 2023 18:39
Media Markt Philips Robot Süpürge İade Edememe Sorunu
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 22:02
Media Markt Gidip De Eve Gelemeyen Süpürge
Nalan sonuçtan çok memnun

14 Eylül 2024 01:11
"Sorunlarıma çok ilgili şekilde çözüm buldular. Teşekkür ederim."
Media Markt Alışverişi İnternetten Göstermiş
Media Markt Alışverişi İnternetten Göstermiş