Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'ta İade Engeli: Müşteri Hakları Göz Ardı Ediliyor

04 Aralık 2024 18:50

3-12 tarihinde Media Markt'ndan satın aldığım Samsung watch 6 Classic saat, mağazadaki deneme imkanının kısıtlı olması nedeniyle tam olarak deneyimleme fırsatı bulamadan elime geçti. Eve gelerek saati taktığımda maalesef bileğimde rahatsızlık yarattığını fark ettim. Aynı gün içinde mağazaya giderek iade etmek istedim. Ancak mağaza yetkilisi, kutunun açılmış olması nedeniyle iadenin mümkün olmadığını belirtti.

Ürünü kutudan çıkartmadan bu sorunu anlamanın imkansız olduğunu söyledim, bana "başka mağazamız belki iade alır.", "yapabileceğimiz bir şey yok.", "kordon satın alın belki rahatsız etmez" gibi komik sözler söylendi. Ürünü internet üzerinden satın alsaydım, Media Markt'a göre 14 gün içinde koşulsuz iade hakkım bulunuyormuş. Ancak mağazadan alışveriş yapmam nedeniyle bu haktan mahrum bırakıldım.

Bu durum, tüketici olarak haklarımın kısıtlandığını gösteriyor. Media Markt'ndan beklentim, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, ürünlerin deneme imkanını daha genişletmesi ve tüketicilerin haklarını gözetmesidir.

04 Aralık 2024 18:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Kadir B. “Media Markt'ta İade Engeli: Müşteri Hakları Göz Ardı Ediliyor” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

06 Aralık 2024 20:23

Herhangi bir geri dönüş yapılmadı

10 Aralık 2024 15:50

Merhaba Kadir B. 241206-046600 kayıt numaralı “Media Markt'ta İade Engeli: Müşteri Hakları Göz Ardı Ediliyor” başlıklı talebiniz ile ilgili sizinle iletişime geçilmiş ve bilgilendirme yapılmıştır. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt

13 Aralık 2024 16:20

10.12.2024 tarihinde Media Markt bana ulaşıp. Mağazalarına gidip "iade/değişim işlemi markaya göndermek istiyorum" dememi söylediler. 11.12.2024 tarihinde dediklerini yapıp cihazımı yetkili servise gönderdim. 13.12.2024 tarihinde Samsung yetkili servisi beni arayıp cihazın 31.07.2024 tarihinde açılmış olduğunu ve Samsung bünyesinde garantisinin başladığını söyledi. Bana açılmamış diye satılan saatin 5 ay önce açıldığını öğrendim. Bu yaşadığım olumsuz deneyimi çözmenizi talep ediyorum.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Media Marktan Aldığım Saat Çizik Çıktı İlgisizler Kuruşu H... Olsun

15 Eylül 2023 15:21

24 Eylül 2023 12:21
Aylin sonuçtan memnun değil

13 Ocak 2025 17:55
İndirimli Siparişin Habersiz İptali: Media Markt Mağduriyeti
Feyyaz sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 22:58

Media Markt Kategorileri