Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'ta Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

11 Aralık 2024 15:50

Media Markt Kundenservice

17 Aralık 2024 14:12

Zurich Sigorta - Media Markt Müşteri Hizmetleri Merhaba, Almanya Köln şehrinden iPhone telefon aldık. Telefonu alırken kulaklık hediye diye kablolu kulaklık verdiler. İki ayrı fiyat vardı ürün üzerinde, neden diye sorduk. Başka ülkede yaşayanlar tax free alacağı için yüksek olan fiyatı ödemek zorunda dediler. Gümrükte sigorta yapıldığı için tax free alamadık. Bilgimiz dışında sigorta yapılmış, hediye diye verilen kulaklık faturaya yansıtılmış ve tax free de alamadığımız ürün hepsi ekstra maliyetle cebimizden çıktı. Türkiye'deki Media Markt, 'Bizim bağlılığımız yok' dedi (Media Markt Türkiye'de kurumsal bir firma olduğu için özellikle tercih edilmişti). Almanya'daki şirket ise iade için mağazaya gitmemiz gerektiğini söylüyor. Kredi kartıyla yapılan işleme ısrarla iade kabul etmiyor. Resmen göz yumuluyor ve kurumsal bir şirket tarafından mağdur ediliyoruz.

11 Aralık 2024 15:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Ayfer K. “Media Markt'ta Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

13 Aralık 2024 18:36

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Ve Blue Global İşlem Eksikliği Nedeniyle Tax Free İadem Yapılmadı

19 Mayıs 2025 01:17
Gorkem sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'ta Satış Sonrası Sigorta Hizmetinde Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

30 Haziran 2025 19:45

02 Eylül 2023 16:56
Media Markt İnternet Alışverişi Süreçleri Çok Yetersiz

17 Ocak 2024 16:03
Tuğba sonuçtan çok memnun

25 Şubat 2025 23:20
"Media Markt'tan çözüm için arayan Ayşegül hanım TGM süreci takip ederek bilgilendirdi ve değişim iade talebimi olumlu sonuçlandırdı. İlgisi ve yaklaşımı için teşekkür ediyorum"

Media Markt Kategorileri