Media Markt'tan Alınan TV'nin Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar

22 Ekim 2024 20:22

Media Markt'tan 2020 yılında aldığım televizyon bozulunca, önce 4 yıl önceki verdiğim parayı teklif ettiler. Sanki hiç ülkeye kur ve enflasyon uğramamış gibi. Sonra Tüketici Hakem Heyeti'ne gidince ve karar sonucu değişim kararı verilince bana ellerindeki en ucuz televizyonu önerdiler ki benim aldığım dönemde televizyonum üst modellerden biriydi. Utanmadan icra yolunu gösterdiler ki gideceğim ama 9 aydan fazladır. Bir TV için uğraştırması, ne kadar müşterisini düşünmeden, sattığı ürünün arkasında durmayan ve müşterisini mağdur eden bir firma.

23 Ekim 2024 09:00 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba Ömer G. “Media Markt'tan Alınan TV'nin Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

24 Ekim 2024 17:50

Merhaba Ömer G. 241024-044218 kayıt numaralı süreciniz ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. “Media Markt'tan Alınan TV'nin Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar” başlıklı talebinizin devam etmesi veya farklı bir talebiniz olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Media Markt Mahkeme Kararını Uygulamıyor

21 Ağustos 2024 00:59
Media Markt Mahkeme Kararını Uygulamıyor

16 Haziran 2025 20:33
Şafak sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 21:38
Soner sonuçtan memnun

Media Markt Tüketici Hakem Heyetinin Kararını Uygulamıyor

04 Mayıs 2024 18:39
"Philips çok yokuşa sürdü ve Media Markt te ilk mahkeme kararına rağmen para iadesi teklif etti mail ile. Tekrar kendilerine itiraz ettim eee en sonunda TV mi değiştirdim. Kurumsal bir firmasınız müşteri memnuniyetine önem vermelisiniz bu kadar yokuşa sürmeniz bence hoş değildi. TV mi değiştirdim. Teşekkürler..."
Media Markt Tüketici Hakem Heyetinin Kararını Uygulamıyor
Elçin sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Tüketici Hakem Heyeti Kararına Uyulmaması

08 Ağustos 2024 09:45