Ahmet sonuçtan çok memnun

Mikrosaray Pidion Bluebird Cihaz Sorunu Hakkında

04 Kasım 2023 15:11
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Mikrosaray temsilcisi aygül hanıma ilgi ve alakası için teşekkür ederim, problemin sim kart (şebeke) ile ilgili olduğunu ve bana farklı bir hat göndereceklerini sorunun çözüleceğini söylediler. Kısa zamanda dönüş yaptıkları için tekrar teşekkür ediyorum.”

Mikrosaray pidion bluebird cihaz günlük kullanımda en az iki veya üç kez sorun çıkarıyor. Cihazın temassız özelliği çok zayıf, kartı okumuyor veya bağlantı hatası veriyor. Dolayısıyla müşterimizde gereksiz yere beklemek zorunda kalıyor. Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen çözüm bulamadım.
Ahmet K*****
0538*****13

06 Kasım 2023 09:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

merhaba Ahmet bey, sizi arayacağız.

06 Kasım 2023 09:57

Ahmet bey, Telefonda görüşmemize istinaden, sorununuzda anlık şebekesel bir durum tespit edildi ve sorununuz çözüldü. anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ahmet
Ahmet
06 Kasım 2023 09:57

Serhat
Serhat
Şikayeti Çözüldü

Hocam düzeldi mi cihaz

Can sonuçtan hiç memnun değil

Mikrosaray Ödeme Sistemleri Cihaz Sorunu

08 Haziran 2024 00:24
Mikrosaray Ödeme Sistemleri Cihaz Sorunu

Mikrosaray Ödeme Sistemleri Bağlantı Problemleri Ve Batarya Sorunları Nedeniyle Mikrosaray Cihazlarından Memnun Kalmadık

23 Eylül 2023 10:54