Tuğba sonuçtan çok memnun

20 Kasım 2024 01:36
Tuğba'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim göstermiş olduğunuz ilgi için.”

Mono uygulamasında 'Adımları Dönüştür' ekranında, henüz adım atmamış olabilir veya adımlarını Mono ile paylaşmamış olabilirsin. Lütfen izinlerini kontrol et.' yazısı çıkıyor. Destek birimine iletmeme rağmen herhangi bir dönüş sağlanmadı. Madem kullandırmayacaksınız, neden uygulamaya böyle bir şey yüklediniz?

20 Kasım 2024 16:05 (Şikayetten 14 saat sonra)
20 Kasım 2024 16:42

Ben zaten çözüm merkezi üzerinden talep oluşturmuştum ancak geri dönüş sağlanmadı. Sorunuma dönüş yapılırsa umuduyla da bu platforma şikayet oluşturmak zorunda kaldım. Bilginize.

25 Kasım 2024 21:45

Hala dönüş yapılmadı. Ne zaman haberdar etmeyi düşünüyorsunuz?

12 Aralık 2024 09:37

Adımlarımı mono puana dönüştürmek istediğimde hala aynı hatayı alıyorum. Dönüş yapan da yok. Çözüm merkezine Adımlarımı mono puana dönüştürmek istiyorum. Bu kısmı her tıkladığımda'Hay aksi henüz adım atmamış olabilir veya adım verilerini mono ile paylaşmamış olabilirsin. Lütfen izinlerini kontrol et' uyarısı alıyorum. Konuyla ilgili Şikayetvar da kayıtta oluşturdum. Dönüş yapılacağı söylenmesine rağmen dönülmedi. Lütfen artık acil bir yanıt verilsin. Beklemekten yoruldum. Ben adımlarımı nasıl mono puana çevireceğim. Eğer çevrilmeyecekse uygulamanızda neden karşıma o yazı çıkıyor. Acilyardım bu mesajı göndermeye çalıştım. Mesajdaki karakter konusuyla ilgili uyardı sürekli. Ben de karakter sayısını azalttım bu kez de işleminizi gerçekleştiremiyoruz hatası verip duruyor. Neden böyle şeyler oluyor. Artık bir dönüş yapın lütfen sinir sistemim bozulacak bu gidişle.

12 Aralık 2024 09:50
12 Aralık 2024 09:55

Talep oluşturdum zaten o talebe dönüş yapılmadığını ifade ediyorum size.

12 Aralık 2024 10:00

Merhabalar, Kişisel bilgilerinizin güvenliği için uygulamanızın "Hesabım" menüsünde bulunan "Çözüm Merkezi" üzerinden Destek/Şikayet ve Diğer menüsünden güncel iletişim numaranızı ileterek talep oluşturmanızı rica edeceğiz. Telefonda destek olacağız. Sevgiler, Mono

12 Aralık 2024 11:19

Az önce destek ekibinden G*** hanım aradı ve gerekli bilgilendirmeyi sağlayarak sorunun çözümünü sağladılar. Teşekkür ediyorum. Bu arada uygulamada aynı sorunu yaşayan arkadaşlar Health Connect uygulamasını yükleyip mono ve Google fit için izin vererek sorunlarını çözebilirler. Ben öyle yaptım artık adımlarımı puana dönüştürebiliyorum. Darısı başınıza.

12 Aralık 2024 11:20

Teşekkür ederim göstermiş olduğunuz ilgi için.

12 Aralık 2024 11:56

Merhabalar, Öncelikle geri bildiriminiz ve Mono' yu tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz! 💚 Mutlu günler dileriz. Sevgiler, Mono

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Adım Sayar Uygulaması Hatalı Çalışıyor

04 Kasım 2024 21:45
Adım Sayar Uygulaması Hatalı Çalışıyor

18 Temmuz 2024 05:19
Mono App Mono Uygulama Engelledi Hatası Veriyor Lütfen Çözüm Bulun
Aşk sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 12:39

Mono App Mono Adım Sayımı