Move Kuaför (Bağlıca) Saçlarım Yandı

28 Şubat 2024 16:28

Sevgililer Günü kampanyası kapsamında Bağlıca Move Kuaföre gittim. Saçıma açma işlemi akabinde sombre işlemi yapıldı. Tarama işleminde personelin saçlarımı çekiştirdiğini sanmıştım, yanılmışım. Saçlarım maalesef ki yanmış! Akabinde kesim ve bakım işlemi gerçekleştirildi. Bakım yaptırmak için gittiğim "kuaför", saçlarımın sağlıksız olmasına sebep oldu. Saçlarımın gür olması sebebiyle kampanyada belirtilenden de fazladan ücret ödemiştim. Malzemeyi fazla kullanacaklarını söylediler, maalesef saçımın bakımsızlığı içinmiş!

Emine
Şikayeti Çözüldü

Yorumunuz için teşekkür ederiz her taraftan yorum yazmışsınız eğer saçınız yandı değil yıprandı dahi bunu kanıtlayın sizin paranızı iade edeceğim hep 1 yıl boyunca her işlemi ücretsiz yapacağım hayatınızda ilk defa bir saç yaptırıp saçınızın kurumasına koptu diyorsanız sizi Allah'a havale ediyorum ne güzel karalıyorsunuz

02 Nisan 2024 14:30

07 Eylül 2024 01:13

Bej Hair Studio Yanlış Uygulama Ve Ek Ücret Sonucu Saçlarım Yandı, Mağduriyet Yaşadım

28 Eylül 01:43
bej-hair-studio-yanlis-uygulama-ve-ek-ucret-sonucu-saclarim-yandi-magduriyet-yasadim-3.jpg