Yenidoğan İşitme Testinde Kötü Davranış ve İletişim Sorunları

08 Ekim 2024 15:40

08.10.2024 tarihinde Yenidoğan bebeğiniz için işitme testi yaptırmamız söylendi. Hastanenin Odyometri bölümüne inip sıramızı aldık. İçeride görevli olan bayan kafasına göre hasta alıp çıkartmakta idi. Kapının önünde herhangi bir sıra monitörü, numaratik vs yoktu. Bizden sonra gelen hastaları içeriye alıp duruyordu. Kendisiyle iletişime geçtiğimizde azarlar şeklinde dışarı çıkmamızı sıranın bize gelmediğini söyledi. Bende Yenidoğan bebeğimiz için geldiğinizi ve bizden sonra gelen hastaların içeride olduğunu söyledik. Tekrardan üslüpsuz ve fütursuzca bize, çocuğu susturup getirmemizi söyledi. 2. Defa tekrar muayeneye girdiğimizde çocuğun ağladığını bahane ederek bizi kovarcasına dışarı çıkardı ve çocuğu uyutup getirmemizi söyledi. Daha sonra muayene olamadan 100 km yolu geldiğiniz gibi geri dönerek hastaneyi terk ettik. Bu ve buna benzer insanlar hastanenin itibarını zedeliyor ve biz hastaları mağdur ediyor. 3 günlük bebekten ne istiyorsun? Senin Allah'ın kitabın yok mu? Çocuğunuzu bu hastaneye getireceğinize üfürükçüye götürün daha iyi!

Özge sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 23:21
Adil sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Uzun Bekleyiş ve Saygısız Davranış

09 Ekim 2024 13:29
Hastanede Uzun Bekleyiş ve Saygısız Davranış
Bekircan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Kemal Bayındır Hastanesi İlgisiz Personel Ve Bakımsız Hastane Deneyimi

12 Temmuz 2024 13:32