Murat sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2023 14:15

+852 953241** bu numaraya ait bir kızla tanıştım .İlk başlarda bana farklı kültürleri tanımak istiyorum dedi daha sonra bana kendisine yardım etmemi istedi. https://nfu568.combu adresi WhatsApp üzerinden gönderdi benden kendi hesabına giriş yapmamı istedi ben de girdim birkaç işlemden sonra 350 dolar kazandı ve çekti . Bana da sen de yatır beraber kazanalım dedi.

İlk başlarda kabul etmedim daha sonra ikna oldum ve 100 dolar yatırdım 4 dakika içinde 170 dolara çıktı ben de çekmek istediğimde anında çekebildim bana çekebilme garantisini gösterdi. Daha sonra 1600 dolar yatırdım. Çekmek istediğimde 647.96 dolar vergisi olduğunu yatırmamı söylediler. Aksi takdirde parayı çekemezsin dediler. Ben de yatırdım daha sonra tekrar vergi parası istediler yatırdım! Ve sonunda vip üye olmadığım için çekim yapamayacağımı söylediler.

Vip üyelik içinde 2000 dolar yatırmamı istediler, ben hipnoz edilmiş gibiydim az kalsın 2000 doları da yatıracaktım. Son anda kendime geldim ama bu bana 110 bin liraya yükseldi ve çekemedim! Para hesapta görünüyor çekemiyorum! Td9awvf6n*****zuvglxcwe bu cüzdan adresi mağdurum. Tüm birikim gitti. Parayı nasıl geri alabilirim bilmiyorum.

profile profile profile

Yorumlar (16)

Murat bey İletişim bilgim [email protected]

İzzet

Aynı mağduriyeti bende yaşıyorum alamadım bir sürü mazeretlerle cevap veriyorlar hep şu kadar yatırın çekim işlemi gerçekleşecek hikayesi

Murat

İzzet bey siz ne kadar kaptırdınız bu siteye? Vıp üye oldunuz mu? Haberleştiğiniz telefon numarasını paylaşırmısınız. Size parayı geri almak için ne söylüyorlar? Birbirimize yardımcı olalım haberdar olalım, paramızı kurtarmaya çalışalım.

Sezer

Alkım bey bence hırs yapmadan çekin hepsini yoksa biraz uğraştırırlar

İzzet

Sezer bey çekin diyorsunuz da sorun çekememekte zaten bunu basarsak ne mutlu türküm diyene strese girdik artık inan

İzzet

Murat bey sezer beyin dediği gibi bunlar örümcek ağı gibi dünyaya yayılmış ağ gibi Avusturyalı insanlar çok mağdur olmuş aramızda sezer bey aldığını söylüyor yineliyorum yardımcı olursa seviniriz benim içeride bayağı yulklu varlık hesabı gözüküyor ama çekemeyince hiçbir anlamı yok oluyor

İzzet

Paranı kurtarmayı nasıl başardın Türkiye'den bayağı mağdur var çünkü aydınlat bizi

Sezer

Vip üyelik dediği şey aslında onun için fake sitelerde bir dolandırırıcılık sistemi senin yönetici olarak tanıdığım kişinin vip üye olması lazım o parayı da senden istiyor zaten bu nfu. Sitesi hep örümcek sistemi gibi 2023 yılı 3 ay durup kapanıyor paranı almak için talep et paranı kendin başta dene çekmeyi para çekmek için hangi flatform kullanıyorsun

Murat

Sezer bey neden cevap vermiyorsunuz? Bir şey söylediniz hepimizi umutlandırdınız. Bu kadar insan mağdur oldu sizden haber bekliyor. Paranızı nasıl çekebildiniz? Bize nasıl öneriniz var? Madem paranızı çekebildiniz lütfen bize de bir yol gösterin. Eğer böyle bir şansımız yoksa da söyleyin. Gerçekten ciddi rakamlar kaybedilmiş gün geçtikçe mağduriyet sayısı artıyor. Lütfen cevap verin.

Abdulkadir

Kardeşim merhaba çok kötü mağdur oldum 100 bin dolar para var hesabımda çekemiyorum 15 bin dolar vergi isteniliyor bu paranın gitmesinden korkuyorum sen paranı çektiğini söylüyorsun nasıl yaptın bunu bana da yardımcı olur musun.?

Bana önerin nedir? Ne yapmalıyım? Senden haber bekliyorum

Sezer

Ne yaptın sorun çözüldü mü peki

Alkım

Sezer Bey, siz paranızdan istediğiniz kadarını istediğiniz zamanda çekebiliyor musunuz? Ben de hatırı sayılır bir para yatırdım ve ufak tefek çekimler yapabildim. Ama paranın tamamını veya büyük bir dilimini çekmeyi hiç denemedim. Açıkçası biraz endişeliyim.

Tel numarasının sonu 62 Nasıl alabildin paranı ne yaptın söylermisin

Sezer

Tel. Numarasının sonu kaç peki ben paramı çektim çoğu fake hesap bilgin olsun

Murat

Hayır çözülmedi, beni yönlendiren numarayla irtibatı koparmıyorum. Bir umut diyorum arada yazıyorum. Ama hep aynı sözler, paramın hepsini çekebilmem için vıp üye olmam gerektiği ve bunun içinde para yatırmam isteniyor.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2023 18:03
Nfu Forex 3500 Dolar Kaybettim