Omix X600 Telefonda Kapanma Problemi

Abdullah
17 Temmuz 2024 20:37

Omix 600 telefon aldım. Aldığım güne yazıklar olsun. Bir telefon günde 500 kere kendi kendine açılıp kapanır mı? Kamerası ters çekiyor. Renk yok, siyah beyaz. Biri aradığında kapanıyor. Kimin aradığını açtığımda göremiyorum. Kaydetmiyor.

Pin kodu girdiğimde ekran donuyor. Yeniden defalarca kapat aç yapıyorum. Servise göndersem ayrı bir dert, yok kullanıcı hatası der geri gönderirler. Bir de utanmadan kargo ücreti istiyorlarmış, diğer yorumlardan okuduğum kadarıyla. Bu arada cihazı alalı bir yıl bile olmadı.

18 Temmuz 2024 14:21 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Omix X6 Telefonlarıyla İlgili Bitmeyen Sorunlar

Halil