29 Mart 2024 15:51

Aracıma Megane 4 için kapı hoparlör dahil Android ekran ve xenon far sisleri taktırdım. Ancak, parayı aldıktan sonra ilgi alaka sona eriyor. Android sürümü güncellemelerde ve uygulama indirirken kilitleniyor. Tekrar gittiğimde ise 'değiştirelim' gibi tekliflerle karşılaşıyorum. Bir insan, sattığı ve taktığı ürünü kötüler mi? Sattığı ürünün arkasında durmayan bir satıcıyla karşı karşıyayım.

Farlarıma taktıkları xenon lambaları düzgün yapıştırmamışlar, bu durum farlara zarar verebilir ve patlama riski taşıyor. Farım kırıldı ve arıza yapan xenon'u değiştirmek istedim. Fotoğraflarda her şey mevcut. Xenon lambalarını takarken gerekli aparatları kullanmamışlar, sadece yapıştırıcıyla geçiştirmişler.

Üstelik, kapı hoparlörlerini taktıklarında kapıdaki tüm mandalları kırmışlar. Araçta ses gelmesi üzerine yaptığım incelemede eksik vidalar ve kırık mandallar buldum. Kırılan mandalın yerine yenisini takmak çok mu zordu? Ürün satıp para kazanıyorsunuz, en azından satılan ürünlerin arkasında durun ve insanların araçlarına zarar vermeyin. Bu yaşananlar kabul edilemez.

28 Kasım 2023 16:24

13 Ocak 2025 23:12

07 Nisan 2024 02:24
Glanz Technology Glanz Xenon 1 Saat Sonra Bozuldu
Glanz Technology Glanz Xenon 1 Saat Sonra Bozuldu
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Köysüren Oto Cam Yanlış Cam Takıldı, Aracım Zarar Gördü, İlgisiz Ve Kötü İşçilikle Karşılaştım

14 Haziran 2025 00:56
koysuren-oto-cam-yanlis-cam-takildi-aracim-zarar-gordu-ilgisiz-ve-kotu-iscilikle-karsilastim-4.jpg

Sahte Oto Parça Siteleri Mağduriyeti

14 Nisan 2025 16:15