Ufuk sonucu yetersiz buldu

Paytr İle Sıfır Sonuç

Paytr İle Sıfır Sonuç
04 Temmuz 2024 20:22
Ufuk'un Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü. Teşekkürler. Ama bu bilgiyi müşteri hizmetleriniz de verip sorunumu daha erken çözebilirdi. Bu şekilde bir müşteri kaybettiniz ve ben başka bir ödeme platformu ile anlaştım. Teşekkürler.”

Bir süredir Paytr üye işyeriyim. Birkaç gündür panelime giriş yapamıyorum. Sürekli şifremin hatalı olduğuna dair uyarı geliyor ki şifrem hatalı olmamasına rağmen. "Şifremi Unuttum" butonuna tıklıyorum bu sefer de SMS gönderildi diyor ama mesaj gelmiyor. Müşteri hizmetlerine bağlanıyorum, zaten ses o kadar kötü ki anlaşılması çok zor. SMS gelmiyorsa operatörünüzle ilgilidir deniyor. Sorun yok ne operatörü arkadaşım başka hiçbir banka vs. De sorun yaşamıyorum bir tek sizden mi SMS gelmiyor diyorum "yapacağımız bir şey yok" diyor. Şimdi soruyorum ben panelime giriş yapamazsan içerideki bakiyem sizin mi olacak? Bu nasıl bir saçmalık. Derhal bana ulaşın lütfen. Mağaza numaram 211684

05 Temmuz 2024 09:15 (Şikayetten 12 saat sonra)

Ufuk G. Merhaba, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili konularda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli incelemeyi yaparak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

05 Temmuz 2024 16:36

20 Mart 2025 17:15

Duru
06 Mayıs 2025 15:34
Ödeme Gecikmesi Ve Destek Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Emin
15 Nisan 2025 05:28