Philips Süpürge Şarj Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

27 Kasım 2024 23:43

5 Ekim'de Konya Evkur'dan aldığım Philips 7000 serisi XC/7057 model dik süpürge, 40 gün sonra şarj almamaya başladı. Şarja taktığımda süpürme modu açıldı. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise parçalarını iyi temizleyin dediler, halbuki ben sadece kırıntı için kullanıyordum. Bir daha şarja taktığımda ise hiç şarj almadı ve adaptör ısınmaya başladı. Bu sefer servise götürün dediler. Ben iade veya değişim istiyorum dedim, yeni bir adaptör verip ürünü bugün geri verdiler. Eve geldim, şarja taktım, adaptör yine ısınıyor, kumanda yeri ısınıyor. Bir odayı süpürdüm, 3 dakikada şarj 90'dan 70'e düştü. Benim sorunumu kim çözecek? Malum markayı tercih etseydim başıma bir şey gelseydi bir üst modelini gönderiyorlardı, siz adaptör gönderdiniz. Şaka gibi bir markasınız!

29 Kasım 2024 10:20 (Şikayetten 1 gün sonra)
30 Kasım 2024 10:26

Nur Hanım Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için aşağıda yer alan ... bizimle iletişime geçmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

28 Ekim 2024 15:23
Philips Süpürge: Sıfır Ürün, Bitmeyen Sorun
Philips Süpürge: Sıfır Ürün, Bitmeyen Sorun

22 Ekim 2023 14:14
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips 7000 Serisi Süpürge Şarjı Hemen Bitiyor

21 Ağustos 2024 15:58

28 Nisan 2025 12:32
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2025 22:56
Philips Süpürge: Filtre Hatası Ve Şarj Sorunlarıyla Gelen Hayal Kırıklığı