Yunus sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV İlgisizlik Ve Memnuniyetsizlik

25 Mayıs 2024 12:44

03.12.2023 tarihinde Bursa Zafer Plaza AVM'de bulunan Teknosa şubesinden Philips 55PUS8108/62 55" kodlu Philips TV aldım. TV'ye Wi-Fi şifresi ile bağlanıyorum, ancak TV'yi kapattıktan sonra tekrar açtığımda internete yeniden bağlanmam gerekiyor. Bu durumu her defasında yaşamak zorunda kalıyorum. Bu hata için danışma hattı ile irtibata geçtim ve birlikte güncelleme yaparak her şeyi sıfırladık, fakat aynı hata devam etmeye başladı. Sonrasında mail adresime link gönderildi, tekrar denedim fakat yine aynı şekilde devam etti. Tekrar aradım, bu sefer servis ile irtibata geçtim. Geldiler, güncelleme yaptılar fakat aynı hata devam ediyor. Servisi aradım, ancak bana alay eder gibi 'olabilir, yapacak bir şeyimiz yok, sizin modemde sıkıntı var' diyerek başlarından savdılar. Böyle bir saygısızlık olamaz. Bu durum, böyle bir kurumsal firmaya yakışmadı. Alana kadar her şey çok iyi ve güzel, aldıktan sonra bu şekilde insanla alay edilemez. Paramızla aldık, ama düzgün kullanamadıktan sonra hiçbir önemi kalmadı. Daha 6 aylık olan bir TV'nin bu şekilde olmaması gerekir. Olduysa bile irtibata geçilip sorunun çözülmesi gerekir. Ancak Philips'in asla tavsiye edilmeyecek bir firma olduğunu anlamış oldum.

25 Mayıs 2024 14:08 (Şikayetten 1 saat sonra)
Yunus
Yunus
25 Mayıs 2024 17:01

Ya Allah aşkına kafa mı yapıyorsunuz ne bildirimden bahsediyorsunuz nereye ne bildireceğim kaç gündür uğraşıyorum bu kadar insanla oynamayın ya yeter insan gibi ya iade alın ya değiştirin garantisi olan bir şeye neden zorluyorsunuz bu kadar

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV Kapanma Açılmama Şikayeti

26 Nisan 2024 10:56

04 Nisan 2024 18:26
Philips Ambilight TV Arızası Çözülmüyor
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ambilight TV'de Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği

05 Ekim 2025 23:52
Salim sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2023 17:20
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Gelen Philips TV Nin İptalini İstiyorum

08 Mayıs 2024 12:22