Kasko Sürecinde İletişim Kaosu Ve Mağduriyet

10 Aralık 2024 18:15

Ray Sigorta üzerinden aracımız için kaskomuz bulunuyor. Yaklaşık 3 hafta önce bir kaza geçirdik ve kaskomuzu kullanmak istediğimiz andan itibaren yaşamadığımız problem kalmadı. Sigortanın, kaskonun insana güven vermesi gerekirken süreç içinde birbirinden haberi olmayan iletişim kanallarının birbirinden farklı bilgiler vermesi her birinin bir diğerini suçlaması gibi bizi ilgilendirmeyen ama mağduriyet oluşturan durumlarla karşılaştık. 1 hafta önce onay geldi. Araç kasko kapsamında tamir edilecektir denildi ve bizde ikame araç talep ettik. Bir Rent A Car firması aradı manuel bir araç var gelin ofisten alın dedi (farklı şehirde). Aracımız otomatik suv bir araç olduğu için kabul etmedik. Sonra genel merkezi aradım durumu anlattım Exper raporu düşmemiş dedi. Rapor gelmediyse Rent A Car firması bana neden mesaj gönderdi ve arayarak ofise gelin alın dedi. Doğru bilgiye asla ulaşamadığımız her anı insana huzursuz hissettiren bir sigorta hizmet süreci ile karşı karşıyayız maalesef.

11 Aralık 2024 09:05 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

12 Aralık 2024 09:53

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımız tarafından sizinle görüşülerek açıklama yapılmıştır. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

Onur sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 16:45
Şevket sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 17:40
Merve sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 10:32

Süleyman