Anıl sonuçtan çok memnun

Renault Clio 5 Hız Göstergesi Dalgalanması

20 Mayıs 2024 17:01
Anıl'ın Teşekkür Mesajı
“Konu hakkında Genel Merkezden Yasin bey tarafından arandım kendisi konuyu Ankara Tan Oto Renault bayisine yönlendirdi oradan Merve Hanım ile görüştüm, kendisi 1.0 motorlarda böyle durumların yaşandığını herhangi bir arızanın bulunmadığını belirtti. İlerleyen süreçte değişiklik olursa tekrar güncelleme sağlarım. Teşekkürler.”

2020 Model Clio 1.0 tce X-Tronic aracımda bu sabah videodaki olayı yaşadım. Aracı çalıştırıp beklediğimde vites p konumunda olmasına rağmen hız göstergesinde birkaç defa oynama olup 3 km/h kadar çıkıp indi. 1.0 motor olmasından dolayı motorda titreme ve rölantide dalgalanmaya alışkınım ancak hız göstergesindeki oynama ilk defa başıma geldi. Konu hakkında geri dönüş sağlayabilir miyiz herhangi bir arızadan kaynaklı olabilir mi?

20 Mayıs 2024 17:39 (Şikayetten 37 dakika sonra)
24 Mayıs 2024 11:32

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Tekleme Ve Vuruntu Sorunu!

26 Mayıs 2024 14:44
Ahmet sonuçtan memnun değil

Renault 2022 Clio İlk Çalıştırmada Motordan Gelen Ses Ve Rolanti Dalgalanması

Ahmet
11 Mart 2024 12:35
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio'da Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Çaresizliği

Burak
31 Ekim 2024 11:17
Sekoya sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 1.0 Tce Rölantide Titriyor

Sekoya
26 Nisan 2024 20:53
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
09 Şubat 2025 19:42