Sağlık Bakanlığı Beylikdüzü Abant Tıp Merkezi

07 Haziran 2024 16:10

Oturduğum sitede havuz, spor salonu vs. kullanabilmem için bazı testler istediler. Aile hekimliğimde kan tahlillerimi ve diğer testlerimi yaptırdım. Sadece mantar testi için gittiğim Abant Tıp Merkezi'nde bana, 'Biz sadece mantar testi yapamıyoruz, paketi halinde almanız lazım' dediler. Ya da yaptırdığınız tahlillerin sonuçlarını çıktı alıp doktor beye gösterebilirsiniz dediler. Ben de e-Nabız'dan çıktı alıp gittim. Tamamlayıcı sigortam olmasına rağmen bana, 'Mantar testi tamamlayıcı sigorta kapsamına girmiyor' dediler ama muayene olarak giriş yaptılar ve benden 650₺ para talep ettiler. Hiçbir test yaptırmadığım halde benden neden bu kadar para talep ettiklerini sorduğumda, 'Muayene ücreti' dediler. Doktorun yanına girmem ve çıkmam 30 saniye sürmedi, hiçbir tahlil yaptırmadan 650₺ ödeme yaptım. 'Bekleyin, sonuçları imzalatıp vereceğiz' dediler. Sonrasında başhekim ameliyatta olduğu için imzalaması gerekiyormuş. 'Siz numaranızı verin, biz sizi ararız, gelirsiniz' dediler. İnsanlar sadece paralarını almayı biliyorlar, herhangi bir işlem yapmadan bir de üstüne oyalıyorlar.

06 Ocak 2025 11:42

11 Ocak 2024 17:36