Alev sonuçtan hiç memnun değil

Kaynak Saçlarım Döküldü Ve Eksik Takıldı

18 Kasım 2024 09:43

İzmir Atakent Salon88 bünyesinde çalışan E*** A******'e kaynak yaptırdım. Aslında bu salonda gerçekleştirilen kaynak işlemleri hakkındaki şikayetleri görmüştüm, ama ani bir kararla yine de kaynak yaptırmaya karar verdim. İlk yapıldığında kaynaklar harika görünüyordu. Ancak eve geldiğim andan itibaren saçlar avuç avuç dökülmeye başladı. Kendisine bu durumu ilettiğimde normal olduğunu söyleyip geri gönderdi. Bir ay sonra saçlarımın yarısı dökülmüştü. Tekrar gittiğimde saçları ücretsiz yenileyeceğini söyledi. İşlem bitince saçıma 250 adet kaynak taktığını belirtti ve sadece ekstra kaynakların parasını alacağını söyledi. Bu da 100 adet saç demekti ve zaten baştan kaynak yaptırmışım gibi bir paraya denk geliyordu. Yine de tamam dedim. Ancak saçlarımda 250 kaynak varmış gibi bir his yoktu ve burada gerçekten 250 kaynak mı var diye sorduğumda, evet dedi. Medikal kaynak taktığını belirtti. Bulduğu saç çok güzel olduğu için çok da umursamadım artık. Ancak o saçlar da bir ay olmadan avuç avuç döküldü. Öyle ki misafirliğe gittiğim yerlerde bile insanlar saçlarımın dökülmesinin normal olmadığını söylüyordu çünkü tüy döker gibi arkamda saçlarımı bırakıyordum. Bir ay içinde o saçlar da bir tutam kaldı. Sonunda başka kuaföre gittim. Gittiğim kuaför mikrokaynak için kullanılan yapıştırıcıda sorun olduğunu söyledi. Çünkü kaynakları çıkartırken silikonlar saçlarımda kalıyordu ve çıkarmak için saçlarımın yoluna yoluna taranması gerekiyordu. Kuaför bu silikonları 3 saatte ancak çıkarabildi. Ama bana saçımda 157 adet kaynak takılı olduğunu, asla 250 adet kaynak bulunmadığını da belirtti. Yani E*** bey, ekstra 7 kaynak takıp 100 adet kaynak parası almıştı. Beni en çok üzen de bu oldu. Sonuçta o saçlar da birleştirilip yeniden takılınca kafama şu an 80 adet kaynak takılabildi. Bütün bunlar için Salon 88'e hatırı sayılır meblağlar ödedim. O kadar para verdiğiniz ve beğendiğiniz saçın bir ay olmadan dökülüp gitmesi ve size söylenen adette çıkmaması gerçekten insanın canını acıtıyor. Bu salonda kaynak yaptırmamanızı, yaptıracaksanız da mutlaka kaynakların sayılarak takılmasını sağlamanız önerimdir.

Alev
06 Şubat 09:33

Güncelleme yapayım. Diğer kuaförde yaptırdığım kaynakta hiçbir dökülme şikayeti yaşamadım. Salon 88'de yaptırdığım kaynaklar bir ay içinde birbirine dolaşmıştı ve kuaförüm beni düzgün bakamamakla suçlamıştı. Diğer kuaförde yaptırdığım kaynaklarla üç ay dolaştım ve tek bir dolaşma dahi olmadı. Diğer kuaförde saçlar yeniden çıkarılıp takılırken de ne saçımda silikon kaldı, ne saçlarım yolunmak zorunda kaldı. Ben meğer ne yaşamışım ya? Bana o eziyeti nasıl çektirdiniz Salon 88? Size gidip durumu anlattığımda ve orada saçlarım taranırken bile avuç avuç döküldüğünü gördüğünüz halde beni her şey normal diye yolladınız siz. Demek ki iş ehliyle yapılınca bir sorun çıkmıyormuş. Salon 88'de kaynak pişmanlıkmış. Toplamda 5 senelik kaynak parası ödeyip 1 ay kullanamadım ya ona yanarım. Hakkımı helal etmiyorum kesinlikle.

Nur

Merhabalar. Diğer gittiniz yerin adını verebilme şansınız var mı?

12 Ocak 13:54
Yanlış Kaynak Uygulaması Ve Yanıltıcı Reklam
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 05:37

26 Mayıs 2024 21:49