Ali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 11 Kilo Çamaşır Makinesi Şikayeti

03 Eylül 2024 15:35

16 Ağustos 2024 tarihinde k. Maraş Piazza Avm'de bulunan Samsung marka 11 kilo çamaşır makinesini binbir övgülerle satın aldık. Yeni eve taşınacağımızı ve kurulumun birkaç gün ötelenmesini istedik. 19 Ağustos tarihinde teknik servis ekibi tarafından arandık ve yeni evimize (halen boşken) kurulum yapıldı. Akabinde 21 Ağustos tarihinde yeni evimize taşındık ve ilk defa çamaşır yıkamaya karar verdik. Makine içerisine tam kapasite doldurmadan belirli bir programda çamaşır makinesini çalıştırdık. Makinenin tamburu öne ve arkaya doğru giderek dönüyordu ve çıtırtı gibi sesler çıkararak çalışıyordu. Normal olduğunu düşündük ve çalışmasını durdurmadık. Fakat sıkma programına geldiğinde sanki tambur yerinden fırlayacakmış gibi sesler çıkartıp bizi çok korkuttu. Akşam saati olduğu için ertesi gün servisi aradık. 1 gün sonra servis evimize geldi ve bize söylediği şey " siz yeterince çamaşır atmamış olabilirsiniz. Ya da belki hem pamuklu hem keten kıyafet atmışsınız bu makine kıyafet ayrımı yapmaz. Elbiselerinizi yeterince dağıtamadığı için de bu sesleri çıkarması normal." Bununla yetinmeyip başka bir servis daha çağırdık. O servis elemanı da ürünün arızalı olduğunu ama yapılacak pek bir şey olmadığını söyledi. Yetkili servisi zar zor ikna etmeyi başardık "sözlü" olarak değişim olacağını ama sürecin ne kadar olacağını bilemediklerini söylediler.

03 Eylül 2024 15:11

Bizim Tüketici Hakları vaktimizi doldurmaya çalıştıklarına dair bilgi aldık. Bu tarz arızalı/ayıplı ürün durumlarında firmanın bu yolu izlediğini başka kişilerden de duyunca iyice tiksinmiş olduk.

03 Eylül 2024 15:46 (Şikayetten 10 dakika sonra)

11 Eylül 2024 20:39

Çamaşır makinem değişti fakat yeni gelen de aynı sesi çıkarıyor. Hatta bu kapağı açılacak gibi oluyor. Kronik arızalı üretim. İade için ne gerekiyorsa yapacağım

Murat sonuçtan memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi: Gürültü Ve Sarsıntı Sorunu!

Murat
11 Mart 2025 17:17

Samsung Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Servis Çözüm Sunmuyor

Erkan
15 Haziran 2025 19:57
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Yeni Aldığım Çamaşır Makinesi Arızalı Çıktı, Servis Sorun Yok Dedi!

Zeynep
15 Mart 2024 23:12
Gülabi sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Sorunu: Tambur Çarpıyor

Gülabi
06 Kasım 2024 13:30
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Gürültü Sorunu Ve Yetersiz Servis

09 Aralık 2024 11:21