Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung DW60M5052FS/TR Real Stainless Bulaşık Makinem

Görkem
07 Eylül 2024 21:26

2.5 Yıl önce aldığım Samsung DW60M5052FS/TR Real stainless bulaşık makinem lc uyarısı vermeye başladı. Makinede su kaçağı olduğunu öğrendim. Samsung'dan 19.08.2024 tarihinde A**** (Merkez) Yetkili Servis için kayıt yaptırdım. 21.08.2024 tarihinde A**** (Merkez) Yetkili Servis geldi. Geldiklerinde eşim ilgilendi ve arkadaş sorunu tespit edemediğini söylemiş ama laf olsun diye su pompası değişmesi lazım demiş. Bu arada Faturasız garanti olarak bakmıyorlar. Başka markalarda bu sorun çözülmüş durumda. Neyse su pompası 02.09.2024 tarihinde geldi yine eşim ilgilendi ve başka personel sorun belirtilen kısıma tekrar bakıp, su pompasında arıza yok demiş. Su kaçırma yok, kaçırsa leke bırakır, ayrıca gözle akıntının da o bölgede olmadığını söyleyerek boşuna değişim yapmayalım dediğinde eşim de alıp götürebilirsiniz demiş. Tamam diyerek götürmüşler. Buraya kadar sorun yok ama gittikten sonra arızanın neyden kaynaklı olduğu ne zamana kadar makinenin kalacağı hakkında ne arayan var ne soran. Daha öncesinde yetkili servisi de aradık ama sonuç almak imkansız (Zorla çalıştırılıyorlarmış gibi isteksiz). Bizde 07.09.2024 tarihinde Samsung 444 7711 Genel merkezi Yetkili servislerini uyarsınlar ve bize geri dönüş yapsınlar diye aradık. Genel merkez bize gün içinde dönüş yapacaklar dediler tamam dedik ama dönüş yapmadılar. Samsung yetkili kim olursa olsun sesimizi duysunlar yeter. Çok zor değil bilgi vermek.

09 Eylül 2024 10:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Buse sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2025 15:48
bulasik-makinesi-temizlemiyor-servis-cozum-sunmuyor-4.jpg
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
20 Ağustos 2024 15:56
Samsung Fahiş Servis Onarım Bedeli
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Bulaşık Makinesi Lc Hatası Kronik Sorunu Aldandık

26 Eylül 2023 22:40
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
23 Ağustos 2024 15:57
Sultan sonuçtan çok memnun

Sultan
01 Şubat 2025 05:36
"Samsung tan C*** bey yardımcı oldu. Bulaşık makinesi iade edildi. Şimdi farklı bir markadan bulaşık makinesi aldım ve bulaşıklar tertemiz. Bu modelinizin hatalı üretildiğini düşünüyorum. Samsung a çözüm odaklı yaklaşımı ve ilgisi için teşekkür ederim."

Samsung Kategorileri