Samsung Oled Monitör Desteğinde Yaşadığım İletişim Sorunları

Rafet
05 Eylül 2024 17:53

Amazon üzerinden G6 oled monitör satın aldım ve araştırmalarım sonucunda oled ekranlarda "burn-in" ve ısınma problemleri olduğunu öğrendim. Bu konuda daha fazla bilgi almak için 4 Eylül 2024, 16:00 civarında Samsung'un destek hattına bağlandım. Garanti kapsamı, ısınmaya karşı alınan önlemler ve bu monitörlerin ideal kullanım süreleri hakkında sorular sordum. Destek yetkilisi, net bir bilgi veremeyeceğini ancak bir destek kaydı açarak ertesi gün bana geri dönüş yapılacağını söyledi. Kabul ettim ve görüşmeyi sonlandırdık.

Ertesi gün, beni aradılar fakat telefon sadece bir kez çaldı ve hemen kapandı, uzanmama bile fırsat olmadı. Ardından 444 77 11 numarasını kendim aradım ve ilk yetkili beni monitör departmanına aktardı. Buraya kadar her şey yolunda gidiyordu. Monitör bölümündeki yetkiliye sorularımı tekrar ilettim, o da biraz beklememi istedi. Ancak yaklaşık 10-15 dakika bekledikten sonra telefon yüzüme kapandı. Telefonu hoparlör moduna alarak kısık sesini duymaya çalıştığım halde, boşu boşuna bekletilip sonunda görüşmenin sonlandırılması oldukça can sıkıcıydı.

Bu durumda bilgi almak neden bu kadar zor hale geliyor. Anlamış değilim. Beni aradıklarında telefonu açmak için yeterli vaktim olmaması benim hatam mıydı, yoksa müşteri hizmetleri sürecinde daha iyi bir yaklaşım beklemek hakkım değil mi?

06 Eylül 2024 11:05 (Şikayetten 17 saat sonra)

Fuat sonuçtan çok memnun

20 Nisan 2024 20:02
"Samsung yetkili servisine teşekkür ederim tek seferlik ücret talep etmeden yeni ekran paneli takıldı."
Samsung Monitörde Beklenmedik Panel Arızası!
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Garanti Süresi İçinde Başlayan Panel Arızası Sonrası Ücretli Onarım Talebi

İhsan
20 Eylül 2025 12:48
Onur sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 18:27

Tuğba
13 Temmuz 2024 22:04
Manisa Samsung Yetkili Servis Yardımcı Olmuyor
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

İlgisiz Samsung Servisi Sorunlu Üründeki Sorunu Bulamıyor

Hasan