Samsung QE65Q80 TV Mağduriyeti

Ercan
12 Eylül 2024 19:01

QE65Q80BAT Model TV^nu 2 yıl önce satın aldım. 4 gün önce bozuldu. Merkezi aradım 4279634743 numaralı talep oluşturuldu. Ertesi gün Servis aradı. Arıza tespitini yaptı. Tamir için televizyonu alması gerektiğini söyledi. 2 yıllık cihazda neden arıza olur ki dedim. Ben değişim talep ettim. Not alıp merkeze bildireceğini ve 2 gün içinde sonuç için aranacağımı söyledi. Kimse aramadı ve 3. Gün ben aradım. Çağrı Merkezi kayıtlarına baktı. Servis gelip bakmış ve onarım talebimizin olmadığını bildirmiş. Çok mantıksız gerektiğinde garantisi olan cihaza neden tamir talebim olmasın. Ayrıca ben değişim talebinde bulundum ve bunu kayıtlara geçirmemişler. Bir haftadır TV izleyemiyoruz. Ve aramasam servis ya da Merkez beni aramayacak. Çağrı Merkezindeki kişide 2 dakika içinde sorunu bilmeden direkt değişim talebimin red edildiğini söyledi. Geçiştirmek istedi ama ; başta değişim talebimin servis tarafından belirtilmediğini söylediler. Mağdurum değişim talebimin derhal yerine getirilmesini talep ediyorum.

13 Eylül 2024 12:50 (Şikayetten 17 saat sonra)

17 Eylül 2024 10:25

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Samsung TV 4 Yılda 3 Defa Arızalandı, Yüksek Onarım Ücretleri Talep Edildi

Samsung Sorunlu TV Satışı Ve Gerçekleştirilmeyen Vaatler Teklifler
Mete sonuçtan memnun

25 Aralık 2023 13:04
"Tskkler Samsung"
Ayten sonuçtan hiç memnun değil

Ayten
01 Mart 2025 16:08