Adem sonuçtan hiç memnun değil

Şarm Tur Mısır Luxor Turunda Rehber Sorunu Ve Ekstra Ücretler

30 Ağustos 2024 12:44

Mısır Luxor turunu Şarm Tur ile gidelim dedik. Neyse, gittik uçaktan indik, rehber bizi karşıladı. Krallar Vadisi bölgesine gittik. Burada birden fazla mezar odası var. Bazıları genel bilete dahil iken bazıları ekstra ücretli. Bunu zaten biliyorduk ama ekstra ücret tutarını hiçbir yere yazmamış Mısır (sanırım turist çarpmak bir ülke hedefi olduğu için). Sonra g*** isimli rehber hanım geldi ve Tutankhamon mezar biletinin kişi başı 25 USD olduğunu söyledi.

Pazarlık yapmanın farz olduğunu biliyoruz ama rehber bize ekstra tur vs. Demedi, direkt bilet fiyatı dedi ve iki kişi 50 USD dedi. Açıkçası çok dedik ama ünlü vs. Dedi. Oraya kadar gitmişken görelim bari dedik. Bizden 50 USD aldı. Sonrasında biz bileti istedik, online aldım dedi. Online ekran göstermesini istedik, silindi ben sonra linki göndereceğim dedi. Anladık tabi rehber denilen kişinin güvenilir olmadığını. Sonradan defalarca mesaja rağmen cevap vermedi.

Araştırmalarımız sonucunda bizden 50 USD aldığı yerin 2 kişi için 12 USD olduğunu öğrendik. Yani Şarm Tur'un bize yönlendirdiği rehber bizi 38 USD fazla ücretlendirdi. Sonrasında Şarm Tur'a da yazdık ama tabi kimse ilgilenmedi. En çok tur şirketiniz ve onun yönlendirdiği rehberiniz yanıltabilir.

Şarm Tur'un Mısır Seyahatinde Büyük Hayal Kırıklığı

06 Nisan 2025 11:51
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Mısır Turu Be To Be Ve Setur Firması Şehir Tanıtma Eksikliği

27 Mayıs 2024 15:59

Gezimod Mısır Turu Deneyiminde Yaşanan Hayal Kırıklıkları

Nurcan
04 Şubat 2025 19:56
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 12:57
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Hayatımın En Kötü Tur Deneyimi Ve Rehberlik Fiyaskosu

01 Mayıs 2025 15:10