Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Saxo Capital Markets Şikayetçiyim

04 Eylül 2024 15:42

Saxocapitalmarkets diğer adıyla scm olan firmada borsa hesabı açmıştım, işlemler güzel gidiyordu ve kâr çekmek istediğimde beni 3 gün beklettiler kyc onayını bekliyoruz diye, sonra birden dediler kurum size %50 Bonus vermiş e sizinde 50 lot işlem açmanız lazım ama bundan hiç haberimde yok, lot şartını yerine getirdim bu defa da ama siz endekslerde, emtialarda ve paritelerde her yerde işlem açmalıymışsınız diye finans şart koşmuş diyorlar, e tamam zaten hepsinden açmışım, ayrıca burası ticari pazar nereden istersem oradan açarım işlemi paramı vermemek için bu firmanın mazeretleri, K** adından müşteri toplayan çalışanları ve N** adındaki sözde yatırım uzmanı bu kurum ve kişilerden şikayetçiyim.

Saxo
Saxo

Sayın Mehmet Bey; Öncelikle yaşadığınız deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Durumu açıklığa kavuşturmak için detaylı bilgi paylaşacağız. Yasaklı ve Yapılmaması gereken işlemler Scalping ve arbirtaj gibi işlem türleri, istisnai kurumlar dışında hiçbir kurumun onaylamadığı ve kabul etmediği işlem türleridir (Kabul eden kurumlar tüm işlem ve banka komisyonlarını yatırımcıdan tahsil ederek iadeyi gerçekleştirir). Scalping işlemlerini devam ettirmiş olup, devam etmemesi konusunda hiçbir aksiyonda bulunulmamıştır. Sağlamış olduğu haksız kazançtan hiçbir kesintiye de uğramak istemediğini belirtmiştir. Size yardımcı olan yatırım danışmanları, ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ancak, finansal piyasalarda başarılı olmak her zaman mümkün olmayabilir. Yatırımlarınız konusunda aldığınız kararların ve risklerin farkında olmanız önemlidir. Sonuç ve Destek Sizi daha iyi anlamak ve çözüm sunmak için müşteri destek ekibimiz tüm imkanlarını kullanacaktır. Saygılarımızla,

Sunucunuzu değiştirip beni de her yerden engelleyerek mi çözüm sunuyorsunuz? Scalping hakkında bilgilendirilmiştim ve 3,5 dakikanın altındaki işlemler geçersiz sayılacaktır diye uzmanınız gerekli bilgiyi iletti ve scalping yapılmamıştır, yatırımcıya hiçbir biz size şu kadar Bonus veriyoruz ama siz o kadar da lot çevirmezseniz size paranızı vermeyiz bilgisi verilmiyor tam bir tezgah kuruluyor, lotlar çevirilince de bu defa ama her yerden işlem açmalısınız yoksa yine çekemezsiniz paranızı diye alay ediyorsunuz, burası ticari pazar ve bana pazarcı ne alacağımı söyleyemez! Sizin çözüm süreci dediğiniz arka planda bizimle alay etmenizdir.

17 Kasım 2023 16:56
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 14:36

X-TRADERS Firmasında Güven Sorunu Ve Para Çekme Problemleri