Semihsercan sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 22:10

17.10.2024 de lidya Concept Siemens firmasından aldığımız kg76pawc0n model buzdolabının 10. Gününde, derin dondurucu kısmındaki çekmece rafını tutan parçanın kendiliğinden düşmesi sonucunda çekmece rafında ve dolap iç duvar kısmında 3 cm'ye yakın bir çatlak olduğunu fark ettik.

Babam, ilgili firmanın servis ekibine bilgi verdiğinde, 15 gün içinde kırık olan parçanın değiştirileceği bilgisi verildi. Ancak gelen giden olmayınca, dolabı satın aldığımız firmaya gidip kırık parçanın resmini gösterdik. Satıcı arkadaşlar, 'tamam amca, biz ilgileneceğiz, parça elimize gelince sizinle iletişime geçecek arkadaşlar' dediler. Yine bir süre beklemeye geçtik, fakat ilgili arkadaşların ilgisizliği yüzünden mağaza müdürüyle iletişime geçip parçanın mağazadaki başka bir üründen sökülüp şahsıma verilmesini sağladım.

Dolabın tek kusuru bu değildi. Mağaza müdürüne resmin ve iç kabindeki çatlak noktanın gösterilip, 'buradan bir problem olmaz, bunun onarımı yok, kabin sac kısmı içinde poliüretan köpük var, çalışmasına engel bir durum yoktur' cümlesi, 'başının çaresine bak' der gibiydi. Bu durumu müşteri hizmetlerine aktaracağımı söylediğimde, onlar da dolabı değiştirmeyeceklerini belirttiler.

Müşteri hizmetlerini aradığımda şikayet oluşturdum, dolabı inceleme ekibi geldi. Kırık parçayı değiştirdiğimizi söyledim, mağaza tarafından gelen arkadaş dolabı inceledi ve 'burada bir çatlak var' deyip raporu ana merkeze sunacağını söyledi. Birkaç gün sonra müşteri hizmetleri beni aradığında, dolabın değişiminin olmayacağını, ellerinde herhangi bir servis belgesi oluşturulmadığını ve dolabın ilk 7 gün içinde değişim yapılabileceğini, dolabı alırken her cm metrekaresini incelememiz gerektiğini beyan ettiler.

Dolap alındığı tarihten bir hafta sonra, babamın kurulum ekibine bilgi verdiğini, onların 'parça gelsin amca, gelip takarız' dediğini, 15 günlük zaman diliminde kimse gelmeyince satın alınan mağazanın çalışanına bilgi ve resimlerin gösterildiğini, onların da 'tamam amca, biz ilgileneceğiz' diye söylediklerini ve aradan birkaç hafta geçtikten sonra mağaza müdürünü aramam sonucunda mağaza vitrinindeki bir dolabın parçasının bana verildiğini söyledim.

Buradaki zaman geçişinin yine sizin servis ağınız ve mağaza tarafından olduğunu beyan ettim. Müşteri hizmetlerindeki arkadaş, bu konu hakkında bir şey yapamayacağını, probleminizin onlarla olduğunu, bizi arasaydınız ilgilenirdik, bu konu hakkında yardımcı olamayacağını söyledi. Yasal haklarınızı arayabilirsiniz dedi.

13 Aralık 2024 11:01 (Şikayetten 12 saat sonra)

24 Aralık 2024 12:29

Benimle görüşme yaptınız bilgi verilecekti geri dönüş olmadı 1 haftayı geçti sanırım Siemens firmasi iyice gözümde batıyor hiç kimseye tavsiye etmiyoru m yasal süreci başlatıyorum gün sonunda

24 Aralık 2024 13:06

Şikayet sonucunda servis yetkilileri aradı kırık satılan ürünün arkasında durmadılar değişim ve de Herhangi bir memnuniyet sunmayacaklarını söylediler alacak arkadaşlara duyurulur Siemens alma aldırma Arçelik'ten şaşmayın

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabında Süregelen Sorunlar Ve Çözüm Eksikliği

14 Temmuz 2025 11:06