Şadiye sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankası'ndan Erken Kapatılan Kredide Sigorta Ve İade Sorunu

TEB Bankası'ndan Erken Kapatılan Kredide Sigorta Ve İade Sorunu
Şadiye
05 Aralık 2024 14:20

TEB bankasından 10 yıllık konut kredisi çektim. Ancak erken kapattım. Zorunlu denilerek dünya kadar sigorta yaptılar. Ödemek istemememi beyan etmeme rağmen zorunlu tutuldum. O zamanın parasıyla bir sürü poliçe ödettiler. Erken kapattığım kredim dolayısıyla geri ödemelerimi alamıyorum. Yasal olarak cayma hakkım olmasına rağmen Paribas cardif a. Ş. Prosedür zorluğu çıkarıyor. Defalarca mail attım. Zeytinburnu şubeye gitmem söyleniyor. Zeytinburnu'nda yaşamıyorum. Kredi çektiğim şubeye de ulaşamıyorum. Zeytinburnu TEB telefonlarımı açmıyor. Mail adresleri de yok. Ödeme belgelerimi, tüm bilgilerimi dilekçemle cardif'e yollamama rağmen dönüş de olmadı. TEB bankasındaki tüm hesaplarımı kapatacağım. BES ödememi bile iptal etmeyi düşünüyorum. Böyle ayıp olmaz yahu. 20 defa aradım. Maillerimi dalga geçer gibi cevaplıyorlar. İmza kaşe gerekli denerek. Ancak yasada gördüğünüz üzere onay falan gerekmiyor. Şube kim ki bana onay versin. Benim paramı bana vermeleri için neyin onayıymış bu! Paraları alırken iyiydi ama.

05 Aralık 2024 14:40 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Bedriye
10 Aralık 2024 14:30
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
09 Şubat 2024 12:34

Ümit
16 Ekim 2024 23:30

Şevket
26 Kasım 2024 17:52
Murat sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankası Ödenmiş Borç Tekrar Çıktı Geldi Ödenmemiş Gibi

Murat