Reha sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 16:03

28/09/2023 tarihinde İzmir Karşıyaka Girne Ankastre Dünyası'ndan aldığım Teka ankastre setleri, Bodrum'daki evimin tadilatından sonra Şubat 2024'te servis tarafından kuruldu. Ancak 2/12/2024 tarihinde evimizde kısa süreli konakladık ve bu süreçte cihazları kullanmaya başladık. Fakat DF 60 piramit davlumbazın ışık anahtarının arızalı olduğunu ve çekim yapmadığını fark ettik. Ertesi gün Turgutreis servisine arıza bildiriminde bulundum. Servis gelip cihazla ilgili yorum yaptı: 'Motorun kapasitesi düşük, anahtarı değiştiririz' dediler. Ancak kurulumu yapan ve bize karbon filtre almamızı önerip satan da kendileriydi. Şu an bile satışta karbon filtreli olarak sunulan bu davlumbaz konusunda memnuniyetsizliğimi dile getiriyorum. Servis konusunda da memnuniyetsizliğimi belirtiyorum.

17 Ocak 2025 20:37

Hiçbir çözüm olmadığı gibi sanki çözüm olmuş gibi benden istedikleri şikayetimi geri almamı daha sonra çözüm üretip arızalı davlumbazı değiştireceklerini istediler. Bende asla böyle bir işlem yapmam siz arızalı davlumbazınızı değiştirin ondan sonra bende şikayetimi geri çeker Teşekkürlerimi belirtirim dedim Böyle ucuz fikirler Teka firmasına yakışmıyor

17 Ocak 2025 20:29

Teka Müşteri Hizmetleri görevlisi telefon açıp halletmedikleri davlumbazla ilgili şikayetimi çözüldü deyip geri almamı istedi daha sonra davlumbazı değiştireceğini söyledi böyle mantıksız bir çözüme asla kabullenemiyeceğimi söyledim Teka firmasınada böyle ucuz pazarlıkları da yakıştıramadım. Kesinlikle bu firmanın ürtimini kullanmayacağım hatta önünden dahi geçmeyeceğim

26 Aralık 2024 20:36

Şikayetimi görsel ve yazılı olarak ilettiğim Teka firmasının, ilgileniyormuş gibi yapan müşteri hizmetleri yetkilisinin cevabından 1 hafta gibi bir zaman geçmesine rağmen lütfedip olumlu veya olumsuz dönüş yapmaması karşısında, bu marka seçiminde kullanıcıların bir kez daha düşünmelerini tavsiye ediyor ve uyarıyorum.

17 Aralık 2024 16:06 (Şikayetten 3 dakika sonra)
17 Aralık 2024 16:33

Şikayetimi açık olarak belirttim Teka firması kurumsal özelliği olan bir firma olarak gördüğüm için hiç çekinmeden güvenerek evimin ihtiyacı olan tüm ankastre ürünlerinizi aldım fakat davlumbazın ilk kullanımında karşılaştığım sorun ile birlikte servisin bilgisiz ve vurdumduymaz hareketi karşısında beni bu ürünleri aldığıma pişman ettirdi Gereği konusunu sizlerin takdirine kalmış. İyi günler

07 Şubat 2025 19:50

3 Aydır ayıplı mal satan Teka Firması yetkilileri konuyla ilgili bir çözüm bulamadıklarına tanık oldum Bu nedenle Bir daha asla Teka ürünlerini kullanmamakla kalmayıp Yanından dahi geçmeyeceğim. Herkese tavsiyem bu markayı alırken iyi düşünsünler ona göre seçim yapsınlar

12 Şubat 2025 20:55

Teka Beyaz eşya mı asla tavsiye etmiyorumben aldım bin pişman oldum bir daha asla Teka ürünleri satan yerden bile geçmeyeceğim

03 Mayıs 2025 00:41

Teka Ürünlerini alacak tüketicileri tüm samimiyetimle uyarıyorum sonunda pişmanlık duymamak için kesinlikle tercih etmemelerini bunun yerine sattığı malın arkasında duran tüketiciyi yanıltmayan kurumsal firmalarını tercih etmelerini tavsiye ederim Asla benim düştüğüm bu hatalı seçime düşmeyin Teka demek sorun demek

11 Temmuz 2025 21:07

Şikayetimin üzerinden neredeyse bir yıl gibi bir zaman geçmesine rağmen hiçbir olumlu dönüş ülmaması beni bu cihazları almam konusunda bin pişman etti buradan tüketicileri uyarıyorum benim düştüğüm duruma düşmemeleri için kesinlikle Teka ürünlerini tercih etmesinler ürün kalitesiz servis içler acısı

Cemil
15 Nisan 2025 18:27
Teka Ankastre Setinde Tamamlanmayan Servis Hizmeti Sorunu
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
04 Ekim 2023 11:59
Teka Firması, Satıcı Ve Servis Ve Müşteri Hizmetlerinin Umarsızlığı
Şeniz sonuçtan hiç memnun değil

Şeniz
24 Ocak 2025 16:43