Adil sonuçtan hiç memnun değil

Sorumsuz Teknosa'ya Dava Açacağım.

21 Mayıs 2024 17:24

Teknosa'dan satın aldığım arızalı dizüstü bilgisayarım için Lenovo yetkili servisi BDH tarafından verilen T1605858013C7814 numaralı 'ürün değişim formu'nun orijinal nüshasını, bana yeni ürün verilmesi için 2024 Şubat ayında Teknosa Gebze Center mağazasında yetkili Y***** adındaki bayana teslim ettim. Bu işlem için servis raporunun orijinal nüshasını aldıkları gibi bana herhangi bir kayıt veya takip numarası da vermediler. İşlem için o tarihten sonra altı kez daha ilgili mağazaya giderek saatlerce konuyla ilgilenilmesini beklememe rağmen hâlâ herhangi bir sonuç alınmadı ve bana hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Personeller konuyla ilgili sürekli birbirlerini suçlayarak süreci uzatıyorlar. Yasal işlem başlatabilmem için raporun orijinal nüshasını ısrarla geri istememe rağmen, raporu kaybeden ve geri vermeyen şubenin servis raporu doğrultusunda bana ürünümü teslim etmesini bekliyorum.

21 Mayıs 2024 17:44 (Şikayetten 20 dakika sonra)
Adil
Adil
17 Haziran 2024 18:42

Teknosa'dan daha sahtekar, daha işgüzar, daha palavracı bir firma yoktur. Çalışanlarının özellikle bu hususlarda kariyer yapanlardan seçildiğine eminim. Koskoca firmada her birisi diğerinden daha yalancı, daha sorumsuz, daha vurdumduymaz çalışanlar topluluğunda sorunu çözmeye niyetli en saf yetkili kim olacak acaba?

Yasemin
22 Eylül 2024 18:29
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür

Teknosa Laptop Bozuk Çıktı
Cihad sonuçtan memnun

Cihad
27 Eylül 2024 23:11
"Özge hanım ve zulfiye hanım'a teşekkürlerimi iletiyorum."
Teknosa'dan Aldığım Notebook'un Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Teknosa Kategorileri