Ali sonuçtan memnun

Teknosa Dan Aldığım Hava Soğutucu İadesi
25 Temmuz 2024 22:12
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

20.07.2024 tarihinde Kocaeli Gebze Center AVM içindeki Teknosa mağazasından BE32024000004482 fatura numaralı 1 adet Preo LL-Q8A Hava soğutucu aldım. Mağazada kalan son ürünü satın aldım. Yetkili 1 adet ürün kaldığını depodan getireceğini belirtti. Ürünü getirdiğinde zaten kutusu ezik büzük ve hasarlıydı. Başka üründe kalmadığı için mecburen kabul ettim. Ürünü eve getirdim kutuyu açtım. Zaten açarken kutu dağıldı. Fakat ürün sağlam çıktı. Üründe hasar yoktu. Ürünü çalıştırdım fakat ürünün çok sesli çalıştığını ve benim odamın soğutması için yeterli olmadığını tespit ettim. Odam 42 metrekare. Bu bilgiyi satıcı görevliye de söyledim ama beni yanlış yönlendirdi 25.07.2024 tarihinde eşim Teknosa müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattı. Müşteri hizmetleri kutunun önemli olmadığını direkt mağazaya götürüp iade edebileceğimizi belirtti. Götürdük fakat mağaza sırf ürünün kutusu yok diye iade almadı. Kutu olsaydı alabileceklerini belirttiler. Fakat kutunun zaten Ezik büzük olduğunu bu yüzden attığımı belirttim ama bir türlü kabul etmediler. Müşteri hizmetlerini geri aradık şikayet etmek istedik yeterli ilgiyi oradan da göremedik. Bir türlü şikayet kaydı almak istemediler. Bu şekilde mağdur olduk. Kutu için ürünü almadılar. Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Şikayetim var. Yardımlarınızı rica ederim

26 Temmuz 2024 08:53 (Şikayetten 10 saat sonra)
Ali
Ali
28 Temmuz 2024 13:29

Teşekkürler

Buse sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Preo LL-Q8A Hava Soğutucu Soğutmuyor, Nem Ve Sıcaklık Veriyor!

14 Haziran 2024 09:54
Ece sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 14:55

Pınar
16 Ağustos 2024 12:05
Preo Hava Soğutucu Ve Teknosa Şikayet
Abdülhamit sonuçtan hiç memnun değil

Abdülhamit
20 Haziran 2024 23:04
Teknosa Preo Q8 Kule Tip Hava Soğutucu İade Talebim
Teknosa Preo Q8 Kule Tip Hava Soğutucu İade Talebim
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Preo LL-Q8A Sözde Soğutucu

Berkay