Yeliz sonuçtan memnun

Teknosa'da Hayal Kırıklığı: Zorunlu Satış Ve İlgisizlik

07 Kasım 2024 23:29
Yeliz'in Teşekkür Mesajı
“İlgilerinden dolayı teşekkür ederim”

Giresun merkezde bulunan Teknosa şubesinden telefon almak için gitmiştim. Ancak çalışan personellerin ilgisizliği ve alakasızlığı ile karşılaştım. Almak istediğim telefonu belirterek kasaya istedim. İki kasa olmasına rağmen kasa dolu olduğu için biraz beklememi söylediler. Sıra bana geldiğinde istediğim telefonu getirdiler ve işlem için kredi kartı ile ödeme yapacağımı söyledim. Kredi kartımın orada olacağını belirttim. Personel bana bu şekilde işlem yapamayacaklarını, iki kart olarak yapmam gerektiğini söyledi. Yanımızda ikinci kartın olmadığını belirttim. Daha sonra mail order işlemi yapıldı. Ödeme kısmında, taksit tutarının fazla olduğunu görünce, neden ücret fazlası olduğunu sorduğumda, telefonu yanında adaptörü de satın alma zorunluluğu olduğunu, kampanyalı olduğundan dolayı böyle olduğunu söylediler. Bu nedenle işlemi iptal etmek zorunda kaldım. Daha sonra müşteri temsilcisini arayarak indirimde olan ürünün yanında adaptör almak zorunlu mu diye sordum. Hayır, böyle bir zorunluluğunuz yok, tek başına alabilirsiniz demişlerdi. Teknosa müşteri temsilcisinden tekrar konuyla ilgili dönüş yapılacağı söylendi ancak iki gün boyunca beklememe rağmen dönüş yapılmadı. Teknosa çalışanlarından ve hizmetinden gerçekten böyle bir sonuç beklemezdim, hayal kırıklığına uğradım. Kimse bedava telefon vermiyor, paramızla rezil olmak denilen şey bu olsa gerek.

08 Kasım 2024 08:35 (Şikayetten 9 saat sonra)
18 Kasım 2024 11:24

İlgilerinden dolayı teşekkür ederim

Dilara
15 Haziran 2025 07:11

Teknosa'da İlgisiz Personel Ve Yanlış Ürün Satışı Mağduriyeti

Merve
14 Temmuz 2025 14:43
Hüsna sonuçtan hiç memnun değil

Hüsna
07 Ocak 2025 21:58
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
02 Mayıs 2025 10:20