Esra sonuçtan hiç memnun değil

The Hub By Esra Şeker Reformerde Çalıştırmıyor

05 Haziran 2023 22:32

Kurtköy Yenişehir deki esra şeker pilates salonu reformer da belki bir iki kez, o da denk gelirse çalıştırıyorlar. Hep mat üzerinde, ya da fonksiyonel spor yaptırıyorlar. Üstelik çok da para alıyor işletme. Enerjisi çok düşük bir salon. Ayaklarım geri geri gitti ve daha sonra öncelikle kendim gitmek istemedim iki hafta... Sonrasında zaten Maraş depremi oldu. Geçtim pilates yapmayı yemek yemedik, o günlerde. O dönemde de derdim, pilates olmadığı için süreniz bitti dedi çıktı. 10 dersim gitti. Kısacası çok daha enerjik faydalı salonlar var. Boşuna zaman ve para kaybı.

09 Haziran 2023 17:17 (Şikayetten 3 gün sonra)
09 Haziran 2023 17:30

İlk imzaladığım sözleşme geçersizdir çünkü o paketi kullanmayıp başka paket aldım. Onun için de yeni bir sözleşme imzalamadım ve yeni paketin bitiş süresi ile ilgili bilgilendirilmedim açıkçası ben de fark etmedim, takip etmedim ve siz de bu dalgınlığımı kullanıp bakın süreniz bitiyor gibi hiçbir uyarı yapmadınız. İlk defa sizinle spor yapmıyor ilk defa spor salonu görmüyoruz Esra hanım. Kendinizi kaf dağında görmek yerine nasıl müşteri memnuniyeti sağlanır onu öğrenin, size tavsiye; eleştiriye açık olup kendinizi nasıl geliştirebilirsiniz siz de onu öğrenin. İyi günler

09 Haziran 2023 17:44
09 Haziran 2023 17:51
09 Haziran 2023 18:08

Hanımefendi parasını baştan ödediğim hizmeti almadım ben sizden... Sadece iki hafta gelmek istemedim sonra zaten deprem oldu. Madem deprem zamanı başka insanları tolere ettiniz beni de edebilirsiniz. Sizin hatanız" bu danışanımız neden gelmek istemiyor" diye sormak olmalıydı ayrıca Hoş; memniyetsizligini bildiren başka bir danışanınıza demediğinizi bırakmamıştıniz doğru bu sizin tarzınız değil.

09 Haziran 2023 18:16

E*** hanım kayıt tarihiniz ve geldiğiniz derslerde kayıtlı. Diyecek başka bir şeyim yok. Siz burada ki eğitmenleri ve ilgisini hak etmiyorsunuz.

11 Haziran 2023 06:01

Bence de... Çünkü çok vasat bir isletme

Elif

Aynı zamanda isletme sahibi üslup nedir bilmiyor, iletisim sıfır isletmesiyle ilgili yaşadığı sorunu kişiselleştirip geçimini sağladığı kurumunun müşterilerine rahatlıkla egolu vs gibi sıfatları rahatlıkla kullanıyor... Paket halinde satış yapıp 20 derse 2 ders hediye seklinde pazarlama stratejisi uygulayıp para iadesi yaparken zaten iki ders hediyeydi son iki dersi hediye sayıyorum vs gibi bir açıklama ile geri ödeyeceği ücretten kesinti yapmıştır, bu ibarede sözleşmede yer alıyor mu merak ediyorum hediye edilen ders, ilk alınan derslerdir vs seklinde? Geri alacağım tutar beni ne zengin eder ne Fakir her şeyin kuralına göre yaptığını ifade eden bir isletmeci olduğunu iddia eden bir birey var sonuçta... Aynı zamanda çalıştırdığınız eğitmen bana reformer pilates yaptırmaya çalışan personelin pilates eğitmenliği sertifikasını göremedim paylaştığınız resimlerde sadece fitness anternorlugu sertifikası vardı, paylaştığınız diğer sertifikalar beni ilgilendirmez...

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Soğuk Salon Ve İletişimsizlik Sorunu

27 Aralık 2024 16:03