Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Sorun Çözülmedi, Toyota Bundan Sonra Asla

Sorun Çözülmedi, Toyota Bundan Sonra Asla
Seçil
30 Ocak 2024 14:00

14 Aralık 2023 tarihinde Toyota Corolla Flame X model bir araç satın aldım. 10 gün sonra şanzıman yani vites kolunda bir sorun yaşadım.

Sorun, aracın otomatik vites olmasına rağmen d veya p (park) konumunda bile olsa, boşa alındığında n harfi sürekli olarak yeşil yanıyor. Aynı zamanda hangi konumda olursanız olun, p veya d de mavi olarak yanıyor.Bu soruna ne bayimiz ne de Sakarya'daki ne Türkiye genelindeki temsilcilikler çözüm bulabildi. Bunun üzerine bize Japonya'dan parça gönderiyorlar. Düşünün ki, ben 1.300.000 TL ödeyerek satın aldığım araca gönül rahatlığıyla nasıl binebilirim? Aracın değiştirilmesini talep ettim ancak olumlu bir sonuç alamadım. Sekreterle görüşme yapabildim fakat yetkili bir kişiyle görüşemedim.

Bir daha Toyota marka araç almayacağımı belirtmek isterim ve bu konunun peşini bırakmayacağımı, gerektiğinde Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı ifade etmek istiyorum.

30 Ocak 2024 13:52

Merhaba... 14Aralik 2023 de Toyota Corolla flame X aldım. 10 gün sonra görselde olduğu gibi otomatik vites olan arabam p veya d de araba gitse bile n yani boşa alma konumu hep yeşil yanıyor. Bu sorunu Adana çözemedi... Sakarya çözemedi... Bana 1.300.00 TL aldığım sıfır arabam için Japonya dan parça geliyor... Hiçbir yetkili birimle görüşemedim... Ben bu arabaya hangi güvenle bineceğim... Bana sekreter (genel merkez) size parça değişimi dışında bir şey Yapamayız diyor. Ben yetkili istiyorum ulaşamıyorum... 10 yaşındaki oğlumu bu araba ile okula bırakıyorum... Uzun yol yapan biriyim... Araba kendini kitlese n konumu aktif olsa, kaza yapsam kim sorumlu... Aracımın değişimini talep ediyorum

Ek

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
25 Ağustos 2023 22:23
Toyota Corolla 2022 Ön Torpido Sorunu
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
21 Şubat 2024 21:13
Toyota Türkiye Yedek Parça Mağduriyeti
Toyota Türkiye Yedek Parça Mağduriyeti
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Aynı Üründe Farklı Garanti Sürelerinin Olması

Ömer