Emre sonuçtan hiç memnun değil

Unico Sigorta İle Yaşadığım Sorunlar Ve Gecikmeler

26 Eylül 2024 13:59

Unico Sigorta ile kasko yaptırdım. 30 Haziran'da Antalya Kadriye ilçesinde kaza yaptım ancak bana yetkili servis için yardım etmediler. Çekici arkadaşın yardımları sonucunda 3 Temmuz'da aracı servise verdim. 2 kere eksper atandı ve eksper telefonda rica minnet cuma akşamı arabaya baktırdım. Sonrasında araştırma ekibi tarafından aramalarını beklerken 1 ay geçti. Telefonumun açık olmasına rağmen ulaşamadıklarını beyan ettiler. İspatladığımda sözde özür dilediler. Aracın pert olduğunu söyleyip Lider Trafik denen firmaya evrakları 26 Ağustos'ta ilettim ve rehin ödemesini yapmak için tonla bankadan evrak istediler. İstedikleri evrakları da tarif etmeyip tekrar tekrar isteyip oyaladılar. Sonunda başardık ve rehin ödemesini yaptırdık. Şimdi de 26 Ağustos'ta ilettiğim evraklar için hâlâ beklediklerini söylüyorlar ama evraklar ellerinde, yalandan oyalıyorlar. Arayıp sorduğumda saçma saçma cevaplar verip ilgilenmiyorlar. Neyin peşinde olduklarını ben çözemedim ama Unico Sigorta işini yapmıyor. Herkes duysun bilsin. Aldıkları parayı hak etmiyorlar. Çalışanları ilgisiz ve ezbere konuşuyor.

26 Eylül 2024 14:32 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Unico Sigorta Parça Tedarik Geçmiyor

05 Haziran 2024 16:52
Unico Sigorta Parça Tedarik Geçmiyor
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Unico Sigorta'da Mağduriyet Ve Sözleşme İhlali

16 Nisan 2025 09:29
Hümam sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2023 14:36

Eksperin Saygısız Tavırları Ve Kötü Hizmet Deneyimi

09 Nisan 2025 10:44
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2025 01:14