Efe sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Numara Güncelleme Problemi

12 Ağustos 2024 12:22

12 Ağustos 2024 20:03

VakıfBank numara güncelleme problemi yaşıyorum. 1 yıl önce telefon numaram değişti, sayısız defa iletişime geçmeyi denedim. Telefonda her seferinde şubeye yönlendirdiler. ATM'den denedim, yine şubeye yönlendirdiler. Bugün şubeye gittim ve şubedeki çalışan, açıklayıcı bir açıklama yapmadan bana numaramın güncellenemeyeceğini söyledi. Sebebi ise sistemden dolayı dedi. 10-15 gün sonra tekrar gelin dedi. Benim tüm işlemlerim bu kartımda, mobil bankacılığımı kullanamıyorum. Yeni telefon değişikliği yaptığım için kartımı iptal etmek istedim. İptal dahi edilemiyor. Sorunumun acilen çözülmesini istiyorum. Gerekli mercilere sıkıntımı ileteceğim. 15 gün beklemek zorunda değilim ve sorunumun halledileceği kesin değil dendi çalışanlar tarafından. Sorunum halledilmiyor ise kartımın iptal edilmesini istiyorum. Müşteri numarasına T. C. Numaram yazılı müşteri numaramı göremiyorum maalesef uygulamaya giremediğimden kaynaklı

12 Ağustos 2024 12:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ramazan
15 Ekim 2024 20:49

01 Temmuz 2024 18:36

18 Kasım 2023 11:10

24 Temmuz 2023 19:22
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Mobil Onay Bildirimi İptali

15 Aralık 2023 16:27