Garanti Hizmetinde Hayal Kırıklığı

Garanti Hizmetinde Hayal Kırıklığı
24 Aralık 2024 12:34

Merhabalar, Ekim 2023 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan aldığım Tecno Phantom V Fold 12/512 cihazını memnun şekilde kullanırken, ekranı açarak kullanmak istediğimde bir anda ses gitti ve cızırtı sesleri geldi. KVK garantiye yolladığımda ise arızanın kullanıcı kaynaklı olduğunu ve 25.833,94 TL ödeme yapmam gerektiğini belirten bir mesaj aldım. Benim buradaki serzenişim, her tüketiciyi sağılması gereken bir gelir kaynağı olarak gören satıcı ve garanti servis kurumlarına. Biz güvenilir olsun diye ürün alırken binlerce lira fazla ödeyerek bu firmaları tercih ediyoruz, çalışır şekilde garantiye giden cihazdan nasıl kullanıcı kaynaklı oluyorsa masraf benden talep ediliyor. Siz garanti işlemi sağlamıyorsanız biz neden sizi tercih ediyoruz, distribütör garantisinden farkınız nedir?

09 Eylül 2025 21:43
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Yedi Aylık İphone 13 Cihazımda Garanti Ve Sigorta Mağduriyeti

17 Haziran 2025 18:01
yedi-aylik-iphone-13-cihazimda-garanti-ve-sigorta-magduriyeti-2.jpg
Yaşarcan sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2025 16:49
Vatan Bilgisayar Garanti Kapsamında Olmayan Sorunlar Ve Yüksek Tamir Ücreti Şoku!

Telefonumda Casus Yazılım Sorunu Ve Mağduriyet

10 Ocak 2025 08:21