Yazıcı Kurulum Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

09 Aralık 2024 20:15

Vatan Bilgisayar'ın Konya selçuker şubesinden 1 Aralık 2024 pazar günü HP deskjet 4927 yazıcı aldım. Satışı yapan personel tanklı bir yazıcı almamın daha iyi olacağı bilgisi dışında bilgilendirme yapmadı. Eve geldiğimde yazıcının kurulumunu yapmak için kutudan çıkardım kartuşlarını taktım. Kutu içerisinden driver CD si çıkmadı. HP nin sitesinde de driver yoktu. İşletim sistemimin Windows 8.1 olması sebebiyle online driver a erişemediğimi düşündüm. Driver yüklemek için Microsoft store a yönlendirildim ama bilgisayarım Microsoft store a erişemedi. Site ya da uygulama açılmadı. Erişebildiğim Windows store ise gp Smart uygulamasını barındırmıyordu. Sorunuma çözüm bulabilmek amacıyla yazıcıyı aldığım mağazaya 8.12.2024 tarihinde tekrar başvurdum. Bizi müşteri ilişkileri merkezinden H**** isminde bir personele yönlendirdiler. Bu kişiye sorunumuzu anlattık. Bize driver yükleme noktasında yardımcı olup olamayacağını sorduk. Yardımcı olamayacağını söyledi. Değişim ya da iade talep ettik. Yazıcı kartuşları takıldığı için bu talebi reddettiğini söyledi. Kartuşları takmadan problemi tespit etmenin mümkün olmadığını söyledik. Cayma hakkımızı kullanmak istedik. Cayma hakkımızın olmadığını söyledi. Talebimizi reddettiğine dair belge istedik. Belge veremeyeceğini kendisinin sözel beyanının yeterli olduğunu söyledi. Kendisinin orada mesai süresince çalıştığı ve sözel beyanının yeterli olmadığını söyledik. Yetkili biriyle görüşmek istedik. Oradaki en yetkili kişinin kendisi olduğunu söyledi. Ve çirkin tabirler kullanmaya başladı. Kendisini önce Türkiye'nin seçkin üniversitelerinden mezun bir hekim ve bir mimarla konuştuğunu ve üslubuna dikkat etmesi gerektiğini hatırlattık. Talebimiz kabul görmeyince. Kendisinin karşımızda kurumunu temsil ettiğini kurumsal davranması gerektiğini şahsi tepki veremeyeceğini hatırlattık ama bu da arkadaşı durdurmaya yetmedi. Kuruma şikayet için ismini istedik. Bir kağıda H**** yazıp bize uzattı. Siz şimdi bunu aklınızda tutamazsınız ifadesini kullandı. Soyadı bilgisini paylaşamayacağını söyledi. Şikayete binaen kendisinin korkmadığını isterseniz dışarıda da görüşebileceğini söyledi. Söylediği ve yaptığı bir çok şeyi buraya yazamıyorum

Ben bu davranışı kuruma mal etmek istemiyorum. Her kurumun içinde fark edilmeyen bu tür kişiler olabilir. Bu süreci burada bırakmayacağım. Vatan Bilgisayar'a HP ye yasal haklarımı bilmek ve kullanmak adına Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 21:16
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Oyuncu Kasası Arızası Garanti Süreci

16 Eylül 2024 16:45
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar'da Böcek Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

20 Aralık 2024 14:19
Vatan Bilgisayar'da Böcek Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar'dan Alınan Arızalı Yazıcı İade Edilmiyor!

15 Nisan 2025 22:40
Vatan Bilgisayar'dan Alınan Arızalı Yazıcı İade Edilmiyor!
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 00:57

Vatan Bilgisayar Kategorileri