Ünal sonucu yetersiz buldu

Veito İzmir Dikili Çandarlı Mahallesi Trifaze Ani Isıtıcılı Cihaz Problemi

27 Mart 2024 00:51

Yaklaşık iki yıl önce Trifaze markasından 30 adet proje bazında cihaz satın aldık. (Bu arada, yaptığımız tüm projelerde Trifaze Veito ani ısıtıcılı ürünleri kullanıyoruz.) Ben de aynı proje kapsamında hem şirket yetkilisi hem de daire sahibiyim. Evde bulunmadığımız bir gün, yaklaşık bir ay önce Veito cihazın içerisindeki tapa patlamış ve balkonu su basmış. Sonuç olarak cihazın sigortası ve evin tüm sigortaları devre dışı kalmış. Servis talebinde bulunduk. İzmir Dikili servisi geldi ve tapa tırnağının kırıldığını belirtti. Tapa değiştirildi ve cihaz fön makinesi ile kurutuldu. Evi yazlık olarak kullanıyoruz ve inşaat işlerimiz bu bölgede olduğu için eve sadece haftada bir veya iki kez kontrol amaçlı geliyoruz. Yaklaşık iki hafta önce sıcak su kullanmak istediğimde sıcak suyun gelmediğini fark ettim ve şofbene baktım. Sigortası devre dışı kalmıştı. Sigortayı yeniden aktif hale getirdiğim anda hem o sigorta hem de evin genel sigortası şiddetli bir sesle tekrar devre dışı kaldı. Servisi aradım, servis aynı gün geldi ve şofbenin önceki tapa patlamasından dolayı su aldığını ve büyük bir hasar gördüğünü söyledi ve şofbeni söküp götürdü. İki haftadır net bir cevap alamıyoruz. Mağdur durumdayız, evde sıcak su kullanamıyoruz. Arıza kaynağının içerideki tapadaki malzeme hatasından kaynaklandığını düşünüyorum. Kırılan tapa sonucunda şofbenin içerisindeki tüm elektronik devre zarar görmüş durumda. Şofbenin bir an önce onarılması veya yerine yeni bir ürün verilmesi konusunda gereğinin yapılmasını önemle rica ediyorum. Ünal E*** (Makine Mühendisi) Çandarlı Mahallesi, İsmail Talat Emmi Caddesi, No:9 Dikili/İzmir Tel: 0532********44

27 Mart 2024 09:26 (Şikayetten 8 saat sonra)

İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmıştır. En kısa zamanda tarafınıza dönüş yapılacaktır.

30 Mart 2024 00:31

Öncelikle garanti kapsamında cihazımın onarılmasından dolayı teşekkür ederim. Gerçi cihaz henüz gelip yerinde montaj edilmedi. Bulunduğumuz sitede 24 adet Tri faze cihazınız kullanılmaktadır. Bu iş ihale kapsamında kat karşılığı olarak Dikili belediyesinden alınmıştır. Belediyenin şartnamesi gereği işi teslim edebilmemiz için Veito ısıtıcılar iş tesliminde taktik. Belediye kendisine ait olan dairelerde dahil olmak üzere daireleri satışa sundu. İhale sürecinin uzun olmasından dolayı tüm müşteriler ve bizler 2022 yılının Nisan ayı ortalarında tapuları alabildik. Yani cihazların gerçek kullanımı 2022 Mayıs ayında başlamıştır. Daha önce de belirttiğim gibi biz Dikili ve Çandarlı bölgesinde sıcak su ihtiyaçlarım Veito ani su ısıtıcılar ile karşılıyoruz ısıtıcılarla ile karşılıyoruz. Proje aşamasında daha önce aldığımız ısıtıcıları müşteri satışından sonra montaj yaptırıyoruz. Böylece ilk servis hizmeti daireyi satın alan sakin tarafından başlatılmış oluyor. Lakin bu 24 adet ısıtıcının bulunduğu sea Life Sitesi belediye şartnamesi gereği işin kabulü yapılacağından satıştan önce montaj ettirilmiştir. Bu nedenle daire sakinleri arıza olması durumunda geri dönüp bizi arıyor, zor durumda kalıyoruz. Yani sitemizde gerçek kullanım elektrik bağlanması dahil tahmini 15 Mayıs 2022 tarihine denk gelmektedir. Bu konuda mayıs ayinin 15'ine kadar arıza durumunda garanti kapsamında işlerin yapılmasını sizlerden rica ediyoruz. Saygılarımızla.

Ülkü sonuçtan çok memnun

Ülkü
06 Eylül 2024 15:34
"Sorunum beni memnun edecek şekilde çözümlendi özellikle sorunumun çözümünde etkin olan üst yönetime çok teşekkür ederim."
Vaillant Şofben Mağduriyeti: Ayıplı Ürün Ve Yetersiz Hizmet

10 Mart 2025 10:59
Ibrahim sonuçtan çok memnun

Ibrahim
06 Aralık 2023 19:22
"Ürün yeni olarak garanti kapsamında değiştirildi Veito firması olarak teşekkürler bütün çevreme sorunsuz tavsiye ederim çalışmalarında başarılar dilerim"

Selin
29 Ekim 2023 15:03